Rabu, 12 Disember 2012

Suprise from Chic Na ~~ Terima Kasih Lalink

Ingat tak dalam entri lepas, Dieyna cerita pasal slip pos laju tu.. Misteri dah terbongkar.. rupanya Dieyna dapat bingkisan daripada Chic Na.. Bila tengok kotak dan nama Chic Na kat bahagian kiriman, Dieyna dah boleh agak dah....

Bungkusan di buka dan ada kotak polistren di dalamnya.. Sistem pembungkusan yang sangat bagus...
Ini lah kotaknya selepas bungkusan pembalut dibuka..

Taraaa,,, isi perut kotak tersebut..Sekotak HOMEMADE CHOCOLATE CHIc Na dan penanda buku..
Ada nota kecil yang meminta Dieyna masukkan coklat tu dalam fridge...

Cantikkan... sayang nak makan...
Chic Na.. akak sungguh terharu dengan birthday present ni.. Terima kasih banyak- banyak.. Tak tahu nak ucapkan perkataan apa lagi... Memang suprise Chic Na menjadi... Sehingga entri ni ditulis, coklat Chic Na tersimpan kemas dalam fridge.. SAYANG NAK MAKAN.. Comel sangat.. Terima Kasih CHIC NA..

Untuk pengetahuan korang, Chic Na memang mengambil tempahan menyediakan coklat comel ni.. Macam- macam patern Chic Na buat.. Comel- comel pulak tu...
Berminat nak buat tempahan bolehlah berhubung terus dengan 
CHIC NA di Blognya... http://thecoklatblog.blogspot.com/

29 Blogger Bersuara:

Che Rosliza Che Mat berkata...

wow! untung dapat chocalate hihihi tahniah..

Nyue berkata...

wahhhhh...comelnya...mmg syg nk mkn coklat tu kan akk..ehehe

Deq's Qienz berkata...

wahh bestnya..tahniahh kak.terbaikk la cikna

Mrs Velentine berkata...

bestnye

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

weeeeee~~~comey sungguh coklat tu..mmg syg nk mkn kan...chic na mmg baik la :-)

nur anis berkata...

bestnya..rezeki..:)

lelamaisara berkata...

wah best la dapat cekelat dari cik na no

dya bunga berkata...

mmg comel coklat tu..hihi

Masz Sidek berkata...

comelnya.... kreatif betul chic na,,,

Cik Nur berkata...

alhamdulillah...
sampai juga... akak nak tahu, cikna risau kalau2 tak sampai...hihihi..

dia takut kalau2 akak dah ke langkawi..sbb tu nur wassap akak tnya dekat mana..hihihi...

ingat tak..?hehehehe..#maaf menganggu akak time tu..

teratak hati berkata...

Wah bestnya dpt coklat..oo camtu pembungkusannya ye..selamat la coklat tu tak cair ye..

Nora Karim berkata...

wah... rezeki dapat coklat... bestnya...

Chic Na berkata...

Alhamdulillah.

hihi.. nur pecah rahsia la. wat malu je.

cikna happy akak suka. nanti boleh makan dengan hannah. sorry kak sbb lambat hantar. ;)

Nisah Idham berkata...

chocolate..
cantek !! ni kalau nisah ni, nisah buat hiasan je, sayang nak makan hehehe

Si Matatajam berkata...

Bertuahnya kak Dieyna dapat hadiah cekelat ohsemmmm dr Chic Na.. Memang sayang nak makan kan!

eita berkata...

bertuah nyer badan

Cinta Misteri berkata...

Hurmmm sedap nye. Masih terasa2 coklat ChicNa kt tekak ni.

Arina Shamsul berkata...

hahaha..cam kes saya gak kak..sayang nak makan..kekeke.

C'Jai berkata...

Wah Dieyna....seronok...! Hahaha...akak pulak yg terlebih....

Mimie berkata...

wah sedapnye

aku HaniAsyira berkata...

sedapnya.. xpernah beli lagi..

Yana Libra berkata...

comel & sedap~~

Deqla manjew berkata...

untung kan jadi GSFian..ramai yg baik hati dan pemurah..

kinara kinatara berkata...

wah cantik nya cokelat 2..dan bestnya..:)

Solehah Shamsuddin berkata...

wah dapat coklat jugak.bertuahnya, cantik coklat tu :)

Yana Libra berkata...

comel betul coklat2 tu..hehe~

JOZAN FC berkata...

wahhh tahniah dpt suprise gitu hehehe

Cik Aini berkata...

bestnya..cikna mmg best lah
terbaekk!
sayang cikna 2 kali :)

wan nurul hezrina berkata...

sedapnyer2..hehe nurul dah oda mmg berbaloi.cumillagi

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT