Isnin, 3 Disember 2012

Nak menulis tapi,...

Pernah tak terjadi perkara ni kat korang?? Korang nak menulis sangat- sangat dalam laman blog korang ni tetapi otak blur... huhu tak tahu nak tulis cerita apaa.... uwa uwa uwa.... sudahnya.. korang layanlah gambar Hannah ni ye.. Sehinggalah ibunya kembali beridea untuk menulis... hehe

  Masa ni Hannah baru je lahir.... Umurnya 1 hari

Jadi model  biskut.. Biskut tu ibunya buat sendiri tau.. Kononnya  tak nak ajar anak makan makanan instant... so first food... Homemade baby cookies

Senyum2 lah.. Senyummu penawar hatiku..
Dapat present daripada ayahnya.. umur 1 tahun .... Tetapi basikal ni ditukar sebab tak sesuai lagi untuknya...

Sekarang dah 2 tahun 3 bulan ++... Makin banyak cerita.. makin banyak cakap.. Makin banyak ragam....
Apa2 pun SAYANG HANNAH .. Penawar HATI IBU.. 

Selalu cakap macam ni kat HANNAH,, "IBU SAYANG HANNAH" dia pun jawab "SAYANG IBU",,,,

PSS : INGATKAN TAKDE IDEA.. RUPANYA ADA HIKHIK

26 Blogger Bersuara:

Cinta Misteri berkata...

Klau citer pasal ank2 tkkn kering idea. Ada je bendenye... Moga hannah terus mnbesar dgn cerdik dan sihat

Cik Nur berkata...

Kan...menjadi juga entry..!
Kadang2 nur pun blurr tak tahu nak tulis ape..

bebel2..jadi juga entry..hihih

comel hanna.. :)

dya bunga berkata...

comel hana masa bayi

Deqla manjew berkata...

haha... akk dah mcm deqla pulok...biasenye kalo pe'el gini sbb mls nk up entri..tp jadi gak entri akk kan..alolo..comelnye hannah dari baby smpai skng.. :)

Mrs Velentine berkata...

wah hannah setahun mcm budak 2 tahun dah Mv tengok...done sunway education

deno berkata...

comelnyaaa.... budak2 kecik kalau senyum ketawa makin comel :)

baby lydia berkata...

comey ^^

Si Matatajam berkata...

So sweet of u Little Hannah...cute sangat..moga jd anak pintar yg solehah..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

alolololo comeynya hannah...dr dulu sampai skang ni ttp comel :-)

are_lin@yu berkata...

hehe prnh tp last2 ada entri jgk kan..hehe

Arina Shamsul berkata...

moga jadi anak solehah dan pintar ye hannnah sayang :) muah!

kak, inilah dikatan idea.....hahaha

Nisah Idham berkata...

Hannah yang cumel..
serius awak mmg cumel,
autie nak pinjam senyuman hannah , boleh tak ??

LYAfrina berkata...

a ah..slalu sgt gitu.. jd sebab tu lya tulis psl anak je.. suka letak pic anak kt blog.. lg pon itulah tujuan bblog, nk simpan memori utk asya... klo citer pasal anak ni..mmg x pnh habis..paling best rakam setiap xtvt dia..

Chic Na berkata...

mesti rasa cepat je kan hannah membesar. okla akak ada anak boleh citer pasal anak. kalau cikna takde idea mmg diam jelah. huhu..

etuza berkata...

dari lahir hingga skrang..bagus dapat lihat perkembangan..

LYAfrina berkata...

selamat hari lahir akak..
lya doakan moga akak dikrniakan kesihatan yan baik & dimrahkan rezeki..amin


insyallah kak.. suatu hari nanti..mesti kt akn bjumpa gak..

9n0L4 berkata...

matured nye muke hannah mase umur sehari tu. hee. mcm sebulan lagaknye. :)

syiela berkata...

comelnya hannah

Nyue berkata...

dalam malas2 akhirnya jadi gak e3..ehehehehehe

IntaNBerliaN berkata...

eh, ank kita sebaya lah yer.. alisha ngam2 2 tahun 3 bulan :-)

IntaNBerliaN berkata...

eh lupa plak... heppy bzday :-)

Cik Yaya berkata...

comei...
teringt kat ank buah yaya..thun ni msuk 3tahun..bnyk btul cakap da skrng..
mak nye pun penat nk lyn..haha

izan mama mia berkata...

xder idea ??..ala cerita pasal anak best apa...saya lagi suka..hihi..kan hannah kan...comel jer dia

lelamaisara berkata...

alolo..comilnye hannah...tu dah ade idea jugak kan....

Yana Libra berkata...

nape gambar dah hilang kak?

Cik Aini berkata...

selalu camni kan.xde idea tp tulis gak skit2 tgk2 siap satu entry.hahahha

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT