Selasa, 4 Disember 2012

Meriahnya Hari Ini

Semalam tidor lambat... Ntah mengapa mata tak mengantuk.. Pukul 12.00 tengah malam, henphone berbunyi tanda ada msg yang masuk... Rupanya sahabat mengirim ucapan hari lahir ... dan selepas tu muncul lagi message dan juga wasap pertama daripada seorang rakan blogger, CIK NUR...

Hari ini, bersusun ucapan diterima daripada rakan- rakan blogger.. terutamany GSFian.... Chic Na (entri pertama tentang hari lahir ini dikeluarkan oleh Chic Na pukul 12.00 ++ semalam) , Jaa, Aini, Waniey, Kak CIM, Kyn Yanie (M), Nyue, Etuza, Miss Banu,Deq Qiens, Mama Lela, Ms Valentine, Kina, Ayu , Tuan Jagau , , deqla manjew dan dya kerana mengeluarkan entri cun melecun untuk akak ni....  ... Kalau ada GSFian yang akak tertinggal listkan namanya di sini,, akak minta maap... dah tua hehe )

TERIMA KASIH KORANG.. KORANG MEMANG PENYERI HARI INI.. WALAUPUN TANPA HADIAH,, INGATAN TU YANG PENTING...

TERIMA KASIH SEKALI LAGI YE.... SAYANG KORANG SEMUA KETAT2...


ps : Sepatutnya orang lain yang ucap dulu......... tetapi... huhu sedih.... GROUP WASAP GSFIAN... senyap2 sudah ye.. hehe

32 Blogger Bersuara:

etuza berkata...

hari yang bahagia untuk Cikgu Dieyna. Nampaknya GFS sangat2 prihatin. nampak kemeriahan di Jendela Maya.
Semoga esok lebih baik hari ini.

Cinta Misteri berkata...

harap hari2 yg akan dtg akn tambah serinya....

CiM tk joint wassup...apakah itu?? huhuhu...

Karukord Jagau's berkata...

hepy besday ye :)

Cinta Misteri berkata...

hehehe....Dieyna CiM ada wassap application tue, tp mls nak joint sbb msg masuk tak henti, mcm mengganggu kehidupan plak.

Saja tanya apa yg u all GSFian borak kat situ yep...siap berahsia2 gituewww

Chic Na berkata...

hihi.. entri autopublish je kak. tuannya dah syok bermimpi. semoga akak gembira hari ini & seterusnya. muda lagi la kak. enjoyyy.. ;)

Ayuni berkata...

happy birthday, sowi lambat....

deno berkata...

gembiranya... alhamdulillah... :)

Si Matatajam berkata...

Huwaaaaaaaaaaa...entry M x cun ka? Huwaaaaaaaa..ha ha ha ha..

izan mama mia berkata...

sorry dieyna..saya br up entry..tapi tarikh masih tak bertukar kan..ehe....hapy besday

aku HaniAsyira berkata...

akhirnya baru wish kat tuan punya blog... selamat hari lahir kak walaupun dah terlewat sehari.. =)

Kasihku Abadi berkata...

Selamat panjang umur...salam perkenalan yer...

Karukord Jagau's berkata...

waah...! dpt pangkat tuan la jagau hehehheee

adyna berkata...

happy birthday n salam kenal :)

9n0L4 berkata...

geng viber nok tahu gok mende kak. huhu.

Deqla manjew berkata...

haa.. ada pun nama deqla kat situ..hahaha...sesama kak... :p

QA's ~ mamapapa berkata...

hepi besday dieyna :) salam kenal..jmputla follow kmbali :)

are_lin@yu berkata...

alhamduliillah seri join gsf..hihi

Nyue berkata...

ra touching la akk siap buat e3 ni....huhuhu...meh peluk ketat2 akk..

syg akk rapat2..muuahhhh

Deq's Qienz berkata...

sama2 kak..n3 nih bnyi cm trharu je..hehee.

lelamaisara berkata...

mesti la rase dihargai kan kak

kak hubby mcm ne..ade wish tak..heheh

Cik Nur berkata...

Sama2 kaseh kak...:)

Deqla manjew berkata...

kak... cpt p amek hadiah besday dari mama tu..cantik betol...jeles tau...hihihi...

Mrs Velentine berkata...

sama2 kak

Yana Libra berkata...

hepi belated besday kak~ :)

Cik Aini berkata...

hepi besday k.dina..
syg kamo ketat2..moga Allah permudahkan segala urusan tuk akak.amin.

psst...dah dpt surprise x?ngeeee

aReLaN berkata...

hepi bday kak dieyna.sori lambat sket ye.hehehe

C'Jai berkata...

Sanah helwah...yang ke berapa tu...?heee

LYAfrina berkata...

akak.. sori..lya bru upkan entri tu ptg td.. sbb entri2 lya smua autopublish.. so balik kerjatd bru up n3 sempena birth akak... sbb kt ofis xleh buka blogspot..kna block...

apa2 pon lya doakan moga kehidupan akak dirahmati.. bilamau ketemu kak?

Cik Aini berkata...

ai dtg lawat di pagi khamis..
xmo sedih2 kak..be hepi hokayy :)
syg akak sendat2..muahh

dya bunga berkata...

sama2 kak..sorry lah xde hadiah..cuma dpt doakan akak semoga dimurahkan rezeki..:)

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

mana nama wani
mana nama wani
hahahahaha yeaayyyy ada disitu..sama2 kak..eh kak hadiah dr mama cantikkk bah hehe

wan nurul hezrina berkata...

kak nak minta maaf masa besday akk tak up entri..skang nak up punlambat dah..masa besday akk kebetulan abah baru meninggal dunia..so sad masa tuh..mmg hilang mood nak berblog..skang alhamdulillah dah ok walaupun masih sedih tapi mampu menulis=)

hepi belated besday taw kak dieyna.seronok kenal kak dieyna.may Allah bless u sis..semoga diberi kesihatan yang baik,di murahkan rezeki n bahagia dunia dan akhirat=)

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT