Sabtu, 1 Disember 2012

10 Follower Baru

Alhamdulillah. ada juga rakan yang sudi follow blog Dieyna ini... Harap ada yang perkara yang bermanfaat digunakan oleh korang ye.. Hari ni macam rajin pulak nak menyenaraikan 10 follower baru blog Dieyna...

Cikgu Ross pemilik blog http://roseanoora.blogspot.com/


Yana Aina pemilik blog        Ku..Ada..Kamu..Nazlyizan


Farhana Iman... tak ada pulak link blog dia.. cuma ada diberitahu official blognya Cherita Iman... 


Cik kura kura pemilik blog kurakurasesat


Mohd Razik pemilik blog my w.o.r.d.s

Nizam.Ariff pemilik banyak blog tetapi Dieyna pilih satu je ye  iaitu aKu yAng aKut



Aida Afni.. takde url blog...

Dura Chin pemilik blog  durachin collection

Ibu Arissa.. juga tiada url blog huhu

Intan Berlian.. ramai yang dah kenal .. pemilik blog         IntaNBerliaN

Selamat berkenalan ye .. Insha Allah, Dieyna akan jenguk korang.... terima kasih kerana mempercayai blog ini untuk diikuti... 






15 Blogger Bersuara:

Arina Shamsul berkata...

TAHNIAH KAK :)

Nyue berkata...

sudah bertambah follower :))

nyue nak terjah mereka..ehehe

Chic Na berkata...

ramainya follower baru akak. cikna kenal ajik sorg je. :)

etuza berkata...

nampak masi panas take photo kan,cuti2 ni kita banyakkan memasak special tuk anak2 pasti anak2 happy. Simple tapi sedap..nak cuba nanti ya..
Follow pun mecurah2 datang..tahniah..

Cik Nur berkata...

kak ina tu kenal.yg lain2 boleh terjah ni.. :)

Si Matatajam berkata...

Alhamdulillah dah bertambah rakan alam maya akak yek

Cik Aini berkata...

eh,apasal ms ai jd follower k.dina dulu xde pun entry cenggini?jeles ni tau..jeles.hahaha

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

tahniah kak...dalam semua tu kenal kak ina jer yg lain belom lg

IntaNBerliaN berkata...

saya antara yg baru nak enal blog ni n baru follow.. hihi

btw, salam perkenalan :-)

are_lin@yu berkata...

wahh ramai follower bru ni..thniah dear..

izan mama mia berkata...

penambahan follower..tahniah kak

dya bunga berkata...

ramainya follower baru

Deqla manjew berkata...

tahniah kak... :)

9n0L4 berkata...

dah hampir 600 tu kak. come on. hee. :)

lelamaisara berkata...

bertambah folower akak dah....

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT