Selasa, 27 November 2012

Nuffnangx

Korang pernah dengar pasal Nuffnangx tak? Dieyna dah join dah.. rupanya kita lebih mudah blogwalking dengan menggunakan nuffnangx ni... Sekiranya korang menggunakan smartphone ataupun telefon berperisian android, korang cuma perlu cari Nuffnangx di playstore@ market.

Dah install tu..korang masukkan url blog rakan korang dan follow. Contohnya Dieyna masukkan semua link GSF.. Jadi.  Dieyna leh terus tengok entri terbaru korang dengan hanya menggunakan phone. 



Klik je pada tajuk entri dan entri korang terus terpapar on screen.. baca dan komen.. mudah je kan..  dieyna listkan macam ni je.. jadi.. senang nak baca.

Korang pi xplore cepat2.. senang je.. add url blog rakan.. kemudian follow.. lepas tu leh baca entri terkini rakan korang.. tak perlu buka lappy pun.. dalam keta pun boleh bw...
Jangan lupa follow dieyna di nuffnangx jugak ye hehe... kita leh berbalas inbox di sana... add url ni tau wardahilmu.blogspot.com

14 Blogger Bersuara:

Deqla manjew berkata...

owhh.. byk cara nk bw skng ni.. deqla pun slalu gak bw by fon kak..tp bkn cara yg ni la..

kinara kinatara berkata...

kina xdek telifon pintar...huhu..:)

Nyue berkata...

nuffnangx ni kne reg jugak je akk...huhuhuh.....

Mrs Velentine berkata...

canggih//

are_lin@yu berkata...

wahh mcm lg mdah ja

Karukord Jagau's berkata...

saya dh lama ada nuffnang x tu...tp x reti nk gune hehehheee

Cik Nur berkata...

sape2 yg ade android tu bolehlah cepat2 install....

Cho Zila berkata...

telefon akak tak pintar2 camner yerk...

Si Matatajam berkata...

Done...M pun tgh gigih Masukkan blog GSFian

Chic Na berkata...

senang la mcm tu tp cikna takde smartphone. huhu..

etuza berkata...

Infor bagus ni Cikgu, hpon canggih macam tu saya lum ada..
Happu nampak Pesona ( disebalik tabir)

hehehe di sebalik tabir NUfnang...bestnya..tq

LYAfrina berkata...

pnh dgr n tgk psl nuffX ni.. tp x pnh tau fungsi & nk explore dia.. owhh..rupanaya simple ae.. nanti nak cuba gak la.. tq for sharing kak

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

owh nk kena install dulu ni hehehe

9n0L4 berkata...

ohhhhh. wajib install ni. :)

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT