Jumaat, 9 November 2012

Cuti Sekolah dan kenduri

Cuti sekolah akhir tahun bermula hari ni... bolehlah lupakan seketika soal kerja dan tumpukan sepenuh masa terhadap rumah tangga dan yang paling utamanya.. Hannah....

Cadangnya nak start homeschooling kat Hannah... n banyak lagi laa... nanti Dieyna upkan stori homeschooling Hannah yer... Kena banyak buat persediaan gak ni.. Maklumlah nak menyekolahkan budak usia 2 tahun... Memerlukan kesabaran tahap gaban laa hehe mampukah aku?? Hehe Insya Allah cuba lebih bersabar dengan kerenahnya...

Sebut tentang cuti sekolah tak sah kalau takde kenduri kawen... Hari ni dah ada satu jemputan kat Kg Seberang Pintasan.17hb ni ada dua lagi jemputan... Harap dapat memenuhi semua undangan.

Oke.. nak out dah... almaklumlah bersiaran dari tempT kenduri hehe

Published with Blogger-droid v2.0.9

24 Blogger Bersuara:

are_lin@yu berkata...

jom2 g kndri..sok pn ayu dh start ada knduri..hihi

Cik Nur berkata...

YaALLAH..!
Hari ni dah last sekolah ke..!
Hasih..lepe bebeno kak...duk hantar adik hari2..tapi lupa..still duk ingt minggu depan sekolah..huhuh.

moga urusan akak nak menyekolahkan hannah berjalan lancar..amin..!

izan mama mia berkata...

lama tak baca cerita hannah

Deqla manjew berkata...

wahh syoknye jadi cikgu...ank murid cuti, cikgu pun cuti kan...

Mrs Velentine berkata...

Saya cuti sekolah adalah saat yg saya tak suka sebab terpaksa berpisah dgn anak2

Nyue berkata...

sempat ag m'update kat tempat kenduri..ehehehe

Nisah Mat Noh berkata...

selamat bercuti sekolah ..
kite xde jemputan kenduri pon.
duk umah buat ajelah nasi minyak sendiri
hehe
Happy weekend , Take Care !!

Chic Na berkata...

InshaAllah mesti boleh kak. hannah kan good girl. selamat bercuti pnjg kak. :)

fatmasha berkata...

hannah macam student thn 1 doh...

Si Matatajam berkata...

Memang musim org kawin la time camni..

C'Jai berkata...

hehee..ngantuk nye kakak..comel je..tak pe dah cuti ni boelh la tido puas sket ye..

Cik Aini berkata...

alololo..
comei nya Hannah tdoq...
siap pakai tudung lagik :)

Deq's Qienz berkata...

siannnya letih mkn knduri ekk..lena keletihan.

etuza berkata...

Happy holidays moga ada benda menarik kala cuti 2012...bercuti terbaik

etuza berkata...

dah kenduri..selamat bercuti ya...

dya bunga berkata...

cuti sekolah mmg byk kenduri..

NORSHAHFEZA HAMSAN berkata...

bila start cuti sekolah maka startlah kenduri2 kahwin tiap ujung minggu kan,heeheh

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

musim cuti sek ni mmg kenduri banyak kan...hannah sampai tetido ker tu nk g kenduri eheee...

N.Aima K berkata...

kalau akak buat homeschooling tu share-share lah kat belog..saya suka nak belajar ;)

lelamaisara berkata...

alolo tomil nye hannah bertudung...

9n0L4 berkata...

17hb tu jgn lupe ye kak. hehe.

kinara kinatara berkata...

wah..comil hannah tidow..huhu...:)


dah nak cuti sekolah dan kina pom dah nak naik sem:)

Si Matatajam berkata...

Singgah tengah malam jenguk Hannah

Miss BaNu berkata...

slmt bercuti kak hehe

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT