Isnin, 19 November 2012

Berkawan ...

Selama ni.. dia duk dalam rumah je.. Bak kata.. tokwannya.. kena kurung sokmo.. Hari ni.. ada rakan yang tak berapa nak sebaya datang bertandang.. seronok pulak, dia berkawan... 
Budak budak kecik ni bukannya boleh dikurung sangat kan? Diorang pun nak bersosial jugak sekali sekala.. Biar tahu berkawan.. Dengan berkawan je.. diorang tahu nilai berkongsi dan bertolak ansur..
Ps : berkawan biar beribu kan hehe
Published with Blogger-droid v2.0.9

23 Blogger Bersuara:

Mrs Velentine berkata...

hehehe..ada kawan baru tak boring

Cho Zila berkata...

betoi gaktu. tapi msh dalam kawalan.. maalumler tengok anak kat taman akakni berjalan jauh dari rumah kita lak yang ngerikan.. maalumler macam2 perkara sekrangni..

are_lin@yu berkata...

budak2 mmg suka berkawan kn..hihi

Nazayiena berkata...

Betul tu,diorg pun lg semangat nak bermain dgn kwn2 diorg.

Deqla manjew berkata...

betol tu..tp kebebasan bersosial tu perlu ada limitnya.. :)

Ain Dzaya berkata...

dorang tengah buat ape tu sis?

Chic Na berkata...

betul tu kak. berkawan biar beribu. hikhik.. pandai hannah berkawan walaupun tak sebaya.

Cik Nur berkata...

betul tu kak, biar diorg berkawan, kita ni pantau je dari jauh...

Che Rosliza Che mat berkata...

hihihi betul tue...kalau berkawan..berkembang sikit otaknya..

LYAfrina berkata...

mesti dia seronok sgt..
sama cam asya ,berkurung je..mmg xdekwn.. sesekali sepupu dia dtg.. mmg happy sgt... thn depan dh mula sek... mesti dia happy sbb jumpa kwn2

etuza berkata...

mesti happy adik2 ni..berkawan..

dya bunga berkata...

btl2 berkawan biar seribu..

Solehah Shamsuddin berkata...

best kan berkawan.solehah plak berkawan dengan GSF.hehe

NORSHAHFEZA HAMSAN berkata...

heheh betul2, bkawan bia seribu,,tp kdg2 takut gak nk lepaskn budk2 ni bgaul sbb dh mcm2 kes jd kn=)

Kesuma Angsana berkata...

biarlah dia nak berkwan2 tu cuma kita pantau aje

m a r i s s a berkata...

ok comel ye bdk2 baya ni kalau main2.. teringat time kecik2 dulu...

btw, im ur silent reader. do drop by my blog. follow and like skali k.. ;)
www.diyanamarissa.com

Si Matatajam berkata...

Mesti banyak yg diceritakan sesama depa tu kan..hi hi..Khalish pun camtu gak..kl sekali2 jumpa kawan tu mcm2 dok sembang sakan

wan nurul hezrina berkata...

berkawan biar ramai..baru syokk mcm depa nuh.hihi

Cik Aini berkata...

bkawan ramai bagus..baru nmpk perkembangan dorang kan :)
eh kawan2 hannah suma cam besar2 je :)

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

tu la kak budak2 ni kena berkawan baru dorang xboring

9n0L4 berkata...

jgn biar die jadi mcm budak budak skrg, bkawan online. jiran jiran pun tak kenal. huhu.

kinara kinatara berkata...

stuju2 kak..huhu:)

xp kene pandai dalam memilih kawan..

Yana Libra berkata...

betul tu kak~ :)

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT