Ahad, 14 Oktober 2012

Dah deactivated dah...

Dulu zaman main game fb.. accept semua mat salleh yang join sama game tu.. Akaun personal dah tak jadi personal lagi.. Lagipun ada dua akaun... Maka, baik aktifkan satu akaun je... So, dengan ini diumumkan Akaun fb personal akak dah ditutup.. Akan dibuka kembali kelak .. bila?? Masih belum pasti....  Akak cuma aktifkan akaun fb bisness sahaja...

(kalau berminat hehe)

Alang- alang korang dah jengah FB bisness akak tu kan, apa kata korang jengah sini sekali SUNSILK SLEEK.. Bukan jengah saja- saja tau, tapi ada peraduan yang sedang dianjurkan... Yang best nya.. korang boleh REDEEM FREE SAMPLE LAGI... Klik sebelah ye kalau nak tahu lebih detail... Yang mana tinggal berhampiran tu jangan lepas peluang ye...

Bagi yang berminat dengan contest sunsilk ni pulak, korang cuma perlu submit cerita masa terbaik anda.. pastinya bersama SUNSILK.. Kena cerita lebih kurang 140 patah kata je... kemudian klik butang submit.. Tunggu... mana tahu ada tuah menanti anda kan... hehe jom- jom join contest sunsilk ni sama- sama...


Selamat mencuba... hehe :)))

18 Blogger Bersuara:

Cik Nur berkata...

oo..gitu.. :)
nur baru je add akak.. :)

Anisa Anuar berkata...

nape deactivate?? owh nnt ada balik ea...
(sibuk je tnye padahal xde pun fb awak hihihi)

baca dari saya
http://anisa-mylife.blogspot.com/2012/10/seseorang-perlu-cakapkan.html

Si Matatajam berkata...

Owh camtu ceritanya...k M klik2 sini

Arina Shamsul berkata...

Hehehe..saya pun ca,tu juga dulu kak,gila dengan farmville.hehe.

On the way ke sana :)

kinara kinatara berkata...

hehe..okeyh akak:)

Karukord Jagau's berkata...

(^____^)<----senyuman manis.

dya bunga berkata...

okey kak..:D

are_lin@yu berkata...

n p terjah lah..hehe

Deqla manjew berkata...

ok nnti deqla add kak dieyna yer.. tunggu.... =)

Nyue berkata...

oic....nty bleh buka yg baru..ehehehe

Mrs Velentine berkata...

dah add

Chic Na berkata...

ingatkan deactivate ape td. patutla lama tak nampak akak. ok noted.

lelamaisara berkata...

oh...nanti kite add ea...;)

Deq's Qienz berkata...

nper deaktif..baru nak add..hikhik

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

tu la lama xmpk akak

Cik Aini berkata...

owh..ptt lah ilang rupanya dh ttp..
okeh2 nti ai jln ke sana yeah :)

9n0L4 berkata...

laaaaaaa. patutlah tak aktif kat page tu. ingatkan sibuk kat sekolah. hee.

Nora Karim berkata...

Fb ni sesuai utk org2 yg kita btul2 kenal je... kalau add org yg kita x kenal, ia amat menjengkelkan...!

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT