Isnin, 17 September 2012

Segmen oh segmen

Alhamdulillah.. dapat bersiaran kembali hari ini... Mood nak berblogging masih lagi kureng tapi tak delah sampai nak tinggalkan terus dunia blogging ni.. Sayang tu.. hehe 

Entri ni pasal Segmen yang Dieyna buat semasa bulan Ramadhan lalu.. Ingat tak?? Kalau tak ingat, boleh klik kat SINI... SEGMEN KENANGAN RAMADHANKU.. Dieyna juga menawarkan ganjaran kepada entri terbaik yang diambil kira daripada jumlah komen pada setiap entri.. Boleh rujuk sini juga... GANJARAN PESERTA SEGMEN..

Maka, Dieyna nak memaklumkan bahawa mulai hari ini 17/09/2012 hingga 21/09/2012, Dieyna akan berjalan- jalan ke blog peserta segmen untuk entri segmen bagi mengira jumlah komen yang ada.. Insya Allah pada 22/09/2012, Dieyna akan umumkan pemenang segmen terbaik..


21 Blogger Bersuara:

muhammad asyraf berkata...

wah..x sabar-x sabar.. :)

Che Rosliza Che mat berkata...

Selamat Bersegmen..

Everything's Everythings berkata...

Wahhh jumlah pengomen pun dikira sekali xD
bestnyer..

Wanieys berkata...

wah saper la yg bertuah...yg nyata bukan wani sbb xsempat nk promote hihihihi

etuza berkata...

rasanya lama dah tak bertegur sapa, apapun kita hanya kawan2 blogger ja. Semoga sihat dan teruskan entry2 do blog ya..

etuza berkata...

tertarik nak klik lah " kenangan ramadhan" bila kita baca2 balik tu tersenyum sendiri kan Deyna.hebat ni...tahniah ya

Si Matatajam berkata...

Sila la ke teratak M..rindu sangat kat jejak Dieyna ni...lama tak singgah kat teratak M tu kan...

Chic Na berkata...

yelah kak dieyna. lama betul tak nampak. rindu tau.. ;)

Cik Aini berkata...

wah...
x sabar ni nk tau sapa pemenang btuah tu.hihihi

Deqla manjew berkata...

hurm.. dah tau dah..deqla x menang...huhu...apapun, tahniah la buat pemenang!

YaYaNsMuM a.k.a YM berkata...

Kadang2 memang mood berblog kita menurun kan?huhuhu

dyabunga berkata...

siapalah pemenang segmen tu ye

Solehah Shamsuddin berkata...

solehah lawat kt sini

are_lin@yu berkata...

jom2 singgah..hihi

Mrs Velentine berkata...

sape lah tue org yg bertuah

etuza berkata...

tak sabar nak tahu, walaupun etuza tahu bukan entry etuza yg bertuah...
tq drop komen ke pesona blog.

~Cik Sweety~ berkata...

waweee...ne yg tak sabar nk tggu ne..kak,nk inform yg url sweety dah tukar ke sweetlikesugarcandy.blogspot.. xtau la kalo bole view segmen tu lagi..cane nk buat erk kak??? huhu..

~Cik Sweety~ berkata...

hye kak..sweety dtg balik..hehe.. ne link terbaru tuk segmen akak ne.. cuba nasib je..hehehe..

http://sweetlikesugarcandy.blogspot.com/2012/07/segmen-kenangan-ramadhanku.html

url lama tu tokseh klik lagi la yea..sbb dh xde dah..ne url baru ye kak..(^__^)

lelamaisara berkata...

hai kak dieyna......
harap2 ada la rezeki ku..hehehhee

~Cik Sweety~ berkata...

eyh sweety dh bgi url tuk segmen tu..xbole buka ke? ok la..sweety bgi jumlah komen yea..

Segmen: Kenangan Ramadhanku…segmen
~Cik Sweety~
49Comment Count
115View count
28/07/2012

nah..sweety copy skali..hehe

9n0L4 berkata...

akhirnyaaaaaa tak dan join jugak. huhu. ;)

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT