Sabtu, 22 September 2012

Pon Pon Pengumuman Segmen...

Salam semua... Seperti yang Dieyna janjikan.. Hari ni Dieyna nak umumkan pemenang segmen Dieyna.. Segmen Kenangan Ramadhanku... Sebelum tu, Dieyna nak jelaskan cara Dieyna menilai entri korang.. Entri korang dinilai berdasarkan jumlah komen yang diterima oleh korang untuk entri tersebut.. 

Tanpa melengahkan masa... Dieyna umumkan di sini entri kenangan peserta nombor 24 yang mempunyai jumlah komen yang terbanyak iaitu 89 komen (78 komen di blog hezrina + 11 komen di entri promosi blog akak)... Tahniah kepada pemilik entri ini


Dengan ini Hezrina layak untuk memilih salah satu daripada dua hadiah ini

PUDING KARAMEL INSTANT

ATAU 

SERBUK CHEESE 

Kalau dah baca entri ini.. sila SMS akak ye.. Nombor akak Rina dah ada kan. Hehehe 

TAHNIAH YE....

P/s : Pemilihan ni telus ye.. takde pilih2 kasih punya.. berdasarkan jumlah komen yang korang terima je tau.... Lenkali akak buat segmen  berhadiah lagi... hehe

15 Blogger Bersuara:

izan mama mia berkata...

tahniah..

Karukord Jagau's berkata...

aiseyman....kalah lagi.....huhuhuuu
tahniah buat Hezrina.....horeeeyyy....

~Cik Sweety~ berkata...

waweee..tahniah kt mama merah n sofea.. ranking kedua pun sukurla kak..ada juga org nk baca..hehehe

Si Matatajam berkata...

Tahniah untuk hezrina

Chic Na berkata...

tahniah nurul. ;)

Yana Libra berkata...

wah, tahniah untuk kak hezrina! :)

dya bunga berkata...

tahniah..

Cik Aini berkata...

wah..tahniah2 =)

Masz Sidek berkata...

wah... tahniah... :D

Arina Shamsul berkata...

tahniah :)

lelamaisara berkata...

wah...tahniah nurul....

etuza berkata...

tahniah pada yg berjaya tu

Cik Nur berkata...

tahniah..!

N.Aima K berkata...

TAHNIAH..jngn x tau entri beliau tu masuk kat newspaper Daily Express Sabah juga tau ;)

9n0L4 berkata...

best laaaa nurul. nak jugakkk. hehe.

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT