Ahad, 26 Ogos 2012

Stylista Raya Si Manja

Salam Hari raya semua.... Rasanya belum terlambat untuk mengucapkan SELAMAT HARI RAYA kepada semua rakan blogger.. Banyak nak berkongsi cerita tetapi tak berkesempatan lagi... Takpe2 tunggu ye hehe....

Bila bercakap pasal raya ni.. Budak- budak yang terlebih suka beraya.. Ye lah dapat kutip duit raya... Hannah pun tak terkecuali.. Tapi bukannya tau apa pasal raya- raya ni.. cuma mak ayah dia yang  berlebihan beli baju raya kat dia.. huhu sampaikan baju raya mak ayah pun beli last minute....

Raya tahun ni, kami memilih warna Coklat... Sebenarnya, nak warna grey @ kelabu tetapi bila dah beli baju last minute, warna kelabu yang ada tidak memikat hati.. Akhirnya warna coklat jadi pilihan kami.. Yang sakan bergaya pastinya budak perempuan ini... tengoklah aksi- aksinya...

Abaikan selipar jepun tu ye...


Masa ni beraya rumah Pak Long dia...
Orang sibuk nak beraya , dia sibuk duk pegang "gerak"..


Hari Raya ke tiga
Sebelum bergerak ke Kuala Terengganu.. Pakai kebaya nyonya lagi..
Macam mokcik mokcik je...


Masih ada lagi baju rayanya yang tak dipakai lagi, maklumlah raya keempat, kelima n sehingga hari ni tak beraya ke mana- mana.. Papanya bekerja... Sudahnya melepak di rumah sahaja, tunggu tetamu tiba... Korang macam mana pulak yer??? Pasti sakan juga beraya ye...

P/s : Rakan GSF.. Masih ada beberapa orang akak berhutang kad raya... tunggu ye.. raya kan sebulan kad raya untuk korang masih sah untuk dihantar... hehe.... sabar tau....

25 Blogger Bersuara:

yana lyana berkata...

Selamat hari raya! :)

etuza berkata...

seronok tengok kanak2 berhari raya, berseri2 adik hana kan..pasti happy tu...

etuza berkata...

sisi kenangan ramadhan dah berakhir, nampaknya banyak cerita disimpan tuk dikongsikan...selamat hari raya maaf zahir batin ya, insyaallah baru ingat nak sampaikan salam kepada wife etuza..

Cik Nur berkata...

alolololo..comeinya dia pakai baju kebaya.. :)

lelamaisara berkata...

alahai..tomeinye bertudung...alesya payah betui nak dipakaikan tudung..huuuu

Arina Shamsul berkata...

Alahaiiiii....comel je mokcik kocik posing...:)


Selamat hari raya kak :)

dyabunga berkata...

hahaa..ala..comeinya

Kazman / Sue berkata...

comelnya dia dengan baju raya yee...

selamat hari raya dan maaf zahir batin dari kami sekeluarga....

cik neto berkata...

snggah blog comel ni ;)

Rohani Hashim berkata...

alaa gerammm nya tgk. cantik manis ha. tang brhenbeg taktahan tu, hihi mengalahkan auntie tau...

Nadia Elena berkata...

alololo comelya dia.. ^_^

kinara kinatara berkata...

hehehehe..selamat hari raya jugak...kina dah dapat kad dari akak sebelum raya..hehehe...comel nya anak akak..keletah..rindu pulak adik kat rumah...

Cendol berkata...

comel comel comel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cendol panggil bnde gerak' tu pencakar.hee :D

are_lin@yu berkata...

alahai comelnya geram tgk ni..

Deqla manjew berkata...

kemain lagi..comel bangat!!

Miss BaNu berkata...

comeynyer die...

YaYaNsMuM a.k.a YM berkata...

Selamat hari raya, dear.Maaf zahir batin. Comelnyer laaaa si Manja tuh haaaaa....hehhee

Siti_btp berkata...

Comelnya Hannah!!!
Mak nenek beraya..byk peteh tu.

Selamat Hari Raya Dayana,maaf ye! kalau ada komen2 akak buat Dayana tersinggung..

Chic Na berkata...

comel la sangat hannah ni. geram je tengok. siap pakai kebaya nyonya lagi. ;)

Wanieys berkata...

alololo comeynyer dia siap pakai kebaya nyonya tu eheee

selamat hari raya kak...maaf klu ada slh silap spjg kita kenal yer :)

Solehah Shamsuddin berkata...

comeynye anak akak,siap berkebaya nyonya lagi.akak pnye baju raya mane lak?

Masha Meisters berkata...

amboi...comelnyer beg mak cik kecik....berkenan...banyak simpan wet raya tu....hehe

Yana Libra berkata...

hehe..comel je..dah macam mak datin pun ada ngan kebaya nyonya tu..hehe :p

N.Aima K berkata...

cantik sngt

9n0L4 berkata...

tak dpt nak balas kad raye akak. balas tahun depan la kot. hee. terkedu dpt kad org dekat. ;)

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT