Khamis, 12 Julai 2012

Terabai seketika

 

Sejak dua menjak ni, seringkali blog ini terabai… Banyak sangat kekangannya… Idea pun kadang- kadang kontang.. Tak tahu nak tulis apa.. Mungkin otak terlalu letih memikirkan perkara lain sehingga tak mampu berfikir lagi.

 

Blogwalking dah kurang… Sempat jengah beberapa blog rakan sahaja… Bukannya tidak mengingati, kadang tu mmg tak sempat.. Harap korang semua faham ye… Insya Allah lepas ni semuanya akan kembali seperti dulu2….

 

11 Blogger Bersuara:

Aine Ainun berkata...

heheee...
takpe, faham


semoga urusan dieyna dpermudahkan...
opss, nak tanya umur berpa?
AA 26tahun...

etuza berkata...

betul tu, kekadang langsung tak ada masa nak lawat blog, tapi pasti akan online sebaik ada ruang,bagus juga rehat minda, kata orang online lama2 pun tak baik tuk kesihatan ..

Chic Na berkata...

tak pe la kak. kami faham.
jauh di mata dekat di hati. :)

Deqla manjew berkata...

takpe.. jauh pun tetap dekat di hati.. AA 26 ?? hurmm mudanyaa... :)

YaYaNsMuM a.k.a YM berkata...

Biasalh dieyna...kwn2 sure fhm, dun worry.owh..AA 26thn?heehe...mudanyer...owh..ym gk yg dh 3series...oppsss!huhu

Wanieys berkata...

xper kak wani faham situasi akak

Cik Nur berkata...

biasalah kak...kadang nur pun abaikan blog sekejap..
itu normal kak...sebab kita ada kerja yg perlu di selesaikan...betul x..?

wan nurul hezrina berkata...

alahkak hal kecik..biasalah kita manalah selalu lapang.mcm nurul gak ada time sibuk mmglah tak sompek

Masha Meisters berkata...

setuju dengan semua di atas...kita bukanyer dapat nak hadap lappy hari2...ad kelapangan tu boleh reedem balik...hehe...

Yana Libra berkata...

it's okay kak~ :)

9n0L4 berkata...

takde hal lah. yg penting serbuk cheese dah dpt yg free. hehehehe.

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT