Sabtu, 28 Julai 2012

Segmen Kenangan : Entri Peserta #7

 ENTRI PESERTA KE 7 - CORETAN GADIS BIASA

Segmen: Kenangan Ramadhanku…


aku pelajar asrama, so ramadhan aku bukan bersama family, tapi bersama rakan2 jek.. sobsobb (T_T).. *wargghh, nak nanges*.. since aku form 1 lagi da duk asrama..masa form4 ngan form5 aku study jaoh dari kampong..merantau kat Pahang..jaoh dari Kelantan.. *jaoh kerr?err,haha*

pape pom 1ramadhan memang aku sambut sama rakan..hanya dapat mesej+kol je family..ramadhan tahun ni pom sama, tak dapat balik jugak umah..maaaaaa !!!!!

nway, meh nak citer sket kenangan paling manis bagi aku sepanjang berpose di asrama ..kat mrsm kmiorang ada homeroom a.k.a adeq beradik angkat lah.hikhik.bulan pose lah bulan paling best, sebab kami dapat berbuka ramai2 lebih kurang 12 orang gitu, cam sebuah family..ada satu hari, seronok2 tunggu nak bukak pose kat dewan makan, tuptup 


6 Blogger Bersuara:

Cinta Misteri berkata...

Bestkan dpt duk asrama. CiM sekolah biasa jer, pastu masuk UTM pown duk umah mak jer sebab dekat. Sekali2 jer menumpang rumah sewa kawan. Tak penah rasa bersahur dgn kawan2. skang ni jerlah selain berbuka bersama, kitorg ada gak gathering kul 3 pagi, sahur di luar...hehehe

Si Matatajam berkata...

Memang meriah kalau dok asrama ni..

etuza berkata...

memang tinggal di asrama dapat ramai kawan..

etuza berkata...

hai dieyna nak tanya macamana nak letak tu entry melekat kat atas wall blog kita macam blog dieyna " tentang kita " melekat kan..nampak menarik juga rasa nak try ya..please bagilah ilmu..

9n0L4 berkata...

sekarang ni asrama bukan macam dulu kan. adek jaa tiap² minggu balik rumah. hadoiii. tak dan nak rindu.

cikmisi leen berkata...

hahaa~ tapi syok sebab bla blik umah jek, dlayan cam puteri raja..hehe, seronok + bahagia =)

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT