Selasa, 31 Julai 2012

Segmen Kenangan : Entri Peserta #16

ENTRI PESERTA SEGMEN #16 - DYABUNGA


SEGMEN : KENANGAN RAMADHANKU

hari ini aku nak join segmen dari kak dieyna.sebenarnya dari hari jumaat nak post tapi busy sikit dan cari idea nak menaip..hehehe.. macam biasa kalau nak join klik banner ye.

aku nak cerita kenangan ramadhan aku masa aku sekolah kat teknik dulu. aku dulu rapat dengan sue,kyla dan zira. kitaorang mula rapat masa  kem motivasi pengawas. walaupun kitaorang berlainan kelas dan dorm tapi kitaorang tetap rapat. kenangan yang paling aku tak boleh lupa masa bulan ramadhan.sampai sekarang aku masih ingat. bila kitaorang dapat outing kitaorang akan pergi bazar ramadhan. macam-macam makanan yang kitaorang termasuklah yang kawan-kawan kirim.

mula dari situ lah aku suka sangat makan chaw ke teau.( betul ke aku eja ni?). untuk pengetahuan korang, makanan yang kitaorang beli bukan nak makan masa berbuka tapI KORANG KENA TERJAH BLOG DYA YER UNTUK SAMBUNG CERITA.. KLIK JE SINI.

4 Blogger Bersuara:

Nazayiena berkata...

Teringat dulu2 zaman sklh duduk asrama berbuka dan bersahur ramai2 di dewan mkn.

Deqla manjew berkata...

psl dya kena otan ni.. haha... adan muka dia..

~Sweet Honesty~ berkata...

teringat dlu kt asrama..curik eskrem kt dewan sbb macik tu bgi sikit je eskrem..

9n0L4 berkata...

huhu. stendet la tu budak asrama. bile kuar bazar, mmg sumenye nak. ;)

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT