Sabtu, 21 Julai 2012

Sahur apa pagi ni???

 

Hari ni hari pertama bersahur… Bangun seawal 3 pagi untuk memasak… Biasalah big boss nak makan panas- panas.. hehe

Menu sahur Dieyna hari ni ikan goreng, singgang ikan, nasi putih dan ayam gulaill (ayam gulai ni lauk tengahari). Maaflah takde gambar nak tunjuk…

Jom kongsi kat sini..

APA MENU SAHUR KORANG YE??? HEHE

19 Blogger Bersuara:

Ayuni berkata...

Nasi ngan ayam goreng, salam Ramadhan sis!

etuza berkata...

sama lah tu wife etuza dah bangun masa tu. jam 4.30 kami dah siap / selesai sahur .ada sup ayam, sayur terung dan ada sayur tumis campur lada hijau rasa pedas tuk timbulkan selera kami

Cinta Misteri berkata...

Salam Ramadhan... CiM bersahur di rumah mertua, bangun pagi 4.30 semua dah siap....hurmmmmm...

Chic Na berkata...

awalnya bangun kak. makan sup je sahur tadi. esok cuti ye. bestnya. huhu..

~Sweet Honesty~ berkata...

sweety sahur oat dgn susu je tadi...ngan kurma 2 bijik..sob sobb.. rindu ngn mak'(

Sky Before Pinky berkata...

kak yana, saya alhamdulillah sahur 1st ni kat kampung..makan sedap lah..ibu masak.huhu..nasi putih, sayur goreng, dan daging masak kicap

KY berkata...

selamat berpuasa dieyna

KY tadi sahur ayam goreng, telur masin dan sayur putih sawi ngan toge..heee

9n0L4 berkata...

sahur arini sup tulang. hehe. slurppppp. :)

kinara kinatara berkata...

hehehe..best nye ade ikan singgang..kina suke...
kina un bangun 3 pagi xd masak..hahaha
lawak jep duduk umah warden n bangun masak...
sangat2 best,xp kina masak simple jep sup bebola,sardin,ngan telur...2 jep yang ade dalam peti ais ..hehehe

Cik Nur berkata...

sahur tadi, mak masak smbal tumis dgn goreng ikan rebus..lepas tu ikan masin sikit.. :)

Siti_btp berkata...

Rajinnya memasak pagi2,akak panaskan lauk rendang ayam semalam je, goreng udang nak yegarkan mata maklumlah anak2 tidur pukul 2.00 pg..

Diet makanan tak kena ni bagi bekas pesakit kanser.Adui!!!

Cendol berkata...

lmbt kumen sini hihi..sahur ayam goreng..slmt berbuke kak dieyna =)

Cik Aini berkata...

awalnya kak dieyna bgn..
ai sambut posa kat kg jd suasana pun meriah la ckit..sahur kakak masak sup,ikan goreng,telur masin ngan sambal udang :)

salam ramadhan tuk akak n fmli :)

LYAfrina berkata...

salam ramadhan kak...

lya sahur roti je kot..mkn y simple2 je...

Masha Meisters berkata...

sahur ni biasa lauk yang simple2 je kan...sayur tumis,ikan atau telur goreng pun dah sedap :0

Alana Qistina berkata...

selamat berpuasa makcik...aku tak sahurla pagi tadi, hehehe...

etuza berkata...

datang lagi menjenguk ..x ada entry baru..

Si Matatajam berkata...

M pun bersahur kat umah mentua..My sis in law yang masak coz she is the chef of that house. Ha ha...

Wanieys berkata...

awalnya kak bangun sahur...hihi...masak yg simple2 jer kak :)

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT