Ahad, 22 Julai 2012

Nak Tulis Apa Eik??

 

Aduss ,, bulan Julai ni bulan sendu menulis,. BW pun kurang.. Idea hilang ntah ke mana… Terima kasih kepada rakan- rakan GSF dan rakan blogger yang masih sudi bertandang walaupun entri yang ada agak sendu sedan.. hehehe

Nak tulis apa lagi ye… urmm… fikir jap… korang berbuka apa semalam?? Hari pertama berbuka puasa mesti ada yang kemaruk makanan kan??? haha Kitorang masak ni je

DSCN3870

Sup sayur untuk Hannah dan orang yang dalam pantang. Kari ikan kurau dan sambal pedas sotong. Untuk desert pulak, Dieyna sediakan ini

DSCN3869

Puding Karamel Milo….Segar tekak tatkala memakannya tika sejuk. Hehe berminat nak dapat serbuk ni .. boleh jengah D Hannah Shoppe ye.

Hari ni pulak cadangnya nak buat nasi lemak kukus untuk berbuka puasa.. Korang cadang nak masak apa pulak untuk hari ni? Jom kongsi skit.. hehe

11 Blogger Bersuara:

Si Matatajam berkata...

M pun masak simple2 saja... X nak membazir sgt...

~Sweet Honesty~ berkata...

uwaa..kak.. kari ikan kurau tu buat kecur liur laa..hukhukk.. ptg ne sweety xtau nk masak apa.. mkn roti je kot..

kak tini (umialya) berkata...

Nasi ayam penyek untuk anak2, kami lak ikan jeruk masin..

ummi_norseha berkata...

wah cukup mnyelerakn sempoi gitu...blom tau lg nk masak apa..

Cik Nur berkata...

sedapnyerrr...!
Nur baru siapakn puding karamel.. :)
hihih..

Chic Na berkata...

oh makanan. dugaannn.. huhu.. puding karamel tu menggoda betul lah. :)

Miss BaNu berkata...

fuhhh lazat dan sedap

N.Aima K berkata...

nampak mcm sedap je caramel puding tu nyum nyummeh

Alana Qistina berkata...

Masak kt psr Ramadan, blh x?

9n0L4 berkata...

perghhhhhhh. tak baik tau. terliurrrrrrr ni. huhu.

Wanieys berkata...

adusss sedapnyer kak..tang puding karamel tu yg xmenahan nengok hikhik

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT