Isnin, 18 Jun 2012

R.E.Z.E.K.I.

 

Terima kasih kerana sudi membaca eh salah melihat entri K.O.S.O.N.G semalam.. Sebenarnya, Dieyna takde idea nak menulis.. Pandang skrin windows live writer .. Kosong.. takde idea. Hehe last- last Dieyna tulis je kosong… abih cerita maka  terjawablah persoalan korang ye…ramai gak yang komen entri kosong tu.. Bangga Hati Akak tau… Kembang- kembang ada bunga n lebah sekali haha…

Malam ni .. nak bercerita pasal rezeki.. Baru tiga hari lepas Dieyna cerita tentang pendaftaran perniaagaan dengan SSM sehingga tertubuhnya D Hannah Shoppe.. Langkah pertama memajukan diri dalam bisness online..

shoppe

Korang boleh nampak widget ni kat sidebar.. paling atas Dieyna letak.. senang skit korang nampak… Jangan lupa LIKE sekali eik.. hehe.

Walaupun D Hannah Shoppe masih baru.. Alhamdulillah, nampak ada sambutan dan kepercayaan daripada pembeli. Syukur sangat- sangat. Ada beberapa produk mendapat sambutan, terutamanya serbuk cheese dan yang terbaru, Dieyna menerima tempahan membuat kek coklat… Bukan 1 tetapi 4 biji kek coklat ditempah oleh customer D Hannah Shoppe.. Betul- betul rezeki.. 2 biji kek gulung juga berada dalam senarai tempahan…

         DSCN3702[1]DSCN3705[1]

Syukur.. Daripada saja suka suka mencuba resepi daripada internet.. Rupanya ini jalan yang ditunjukkan olehNya.. Diberinya ILHAM dan MINAT.. dan akhirnya menjadi sumber pendapatan tambahan untuk kami sekeluarga.. Rezeki kan namanya… Semoga Dieyna tidak hangat- hangat xxxx ayam.. Semoga apa yang Dieyna buat sekarang dirahmati olehNya..

577190_390220214331374_1274326919_n

P/s : Sesiapa yang berminat dengan serbuk cheese di atas.. boleh klik pada gambar ye.. Sekian, terima kasih….

29 Blogger Bersuara:

izan mama mia berkata...

serbuk cheese..nak rasa gak...hehhe

Deqla manjew berkata...

alhamdulillah..hope bisnes berkembang maju yer. :)

dyabunga berkata...

rezeki tu kak.. semoga bisnes akak maju ye..:)

Chic Na berkata...

baguslah. social network mmg sgt membantu bisnes on9. moga2 bertambah maju lagi. :)

Misz Mieza berkata...

Owh, serbuk cheese ni la yang mama rina tayang tadi nih.. Nak try jugaklah.. =)

Oh, btw dah LIKE fanpage D Hannah Shoppe! Kalau rajin sudi2lah LIKE Fanpage Rafhanah Blogshop MM juga! ^_^

Deru Ombak berkata...

Semoga Ana terus berjaya. Insyaallah

etuza berkata...

benar2 rezeki ya, syukran ya, kena ucapkan

etuza berkata...

wah, benar2 rezeki ni ya. Kena bersyukur

Kunang-Kunang berkata...

Salam Dieyna,

Tahniah Dieyna. Semoga dimurahkan rezeki olehNYA.

~Sweet Honesty~ berkata...

syukurla..bisnes semakin maju yea kak yea.. sweety nak serbuk cheese tu tapi tggu la dekat2 nak raya..sbb nak pos kt tpt sweety ne mmg susah..nnt kena ambil kt pej pos..dah la jauh tpt tu..tu yg mls nk guna alamat cni..nk guna alamat kt kuching pla, adk dah balik bepantang kt sandakan.. susahh susaahhh

N.Aima K berkata...

haritu ms kak Dieyna offer segan nak tawarkan diri sebab masih baru lg ngn GSF kan.. insyaallah nxt time saya order dngn akak !yeh

Nyue berkata...

hope perniagaan ini terus berkembang :)

Wanieys berkata...

Alhamdulillah kak...rezeki akak sekeluarga tu...selamat maju jaya dalam dunia perniagaan :))

lelamaisara berkata...

caya la kak Dieyna...semoga bisnes teruds berkembang maju...

Cik Nur berkata...

insyaALLAH..bila ikhlas, ALLAH akan bantu kita..
selamat berbisnes akak... moga smakin maju dan terus maju.. :)

Si Matatajam berkata...

Selamat maju jaya Bisnes Dieyna tu yek...

Yumida berkata...

moga bisnes tu berkembang..
serbuk cheese tu cam berminat...nanti nk tnye kt hb la

Yana Libra berkata...

moga sukses ye kak~ :)

Masz Sidek berkata...

semoga maju jaya dlm bisnes... :D

are_lin@yu berkata...

alhamdulillah..rezeki ada di mana2 kita yg kena pandai cari ;-)..gudluck dear ;-)

Masha Meisters berkata...

tahniah kak dieyna...semoga terus berjaya...yehaaa!

LYAfrina berkata...

tahniah dieyna..lya doakan moga bisnes ni trus sukses n bkmbang maju

Deq's Qienz berkata...

akak berbiznes ka??

smg akak mjadi bizwomen yg berjaya :)

YaYaNsMuM a.k.a YM berkata...

Wah, syukur.all the best ya!:)

Solehah Shamsuddin berkata...

mcmne nk dpt serbuk cheese kt atas ni ye?akak bli ke?

wan nurul hezrina berkata...

hehe seronok membeli ngan akak..tengah tunggu bungkusan kangaroo dr akak hopefully cepat2 dapat=)

wan nurul hezrina berkata...

nurul promot minggu dpn..dah snap gambar sosej bersama cheese n nak tgu buat wedges pulak bersama cheese n gambar barang kangaroo antar2..nnt nurul promot bisness akak ek=)

9n0L4 berkata...

tahniah and good luck kak. saya peng LIKE yang ke 53. ;)

Miss BaNu berkata...

alhamdulilah semoga terus suksess yer..

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT