Sabtu, 30 Jun 2012

Kembali senyum..

 

Dua hari emosi terganggu.. Mudah sangat tersentuh padahal perkara yang berlaku salah faham je.. Sekarang semuanya sudah tenang.. Alhamdulillah.. Terima kasih kepada rakan-rakan yang prihatin.. Emosiku dah kembali oke.. dah boleh senyum dah hehe… Bukan senyum je tapi dah ketawa terbahak- bahak pun cuma versi sopan dan santun… hehe sayang korang tau…

seksi skit hehe

JOM JOIN PARENT POP QUIZ SAMA- SAMA.. BOLEH DAPAT SAMPLE LAMPIN DRYPERS.. KONGSI SAAT INDAH BERSAMA INSAN TERSAYANG…

 

 

 

 

22 Blogger Bersuara:

YaYaNsMuM a.k.a YM berkata...

Oklah tue dear...happy for you.:) Ambik masa utk bertenang, insyaallah semua akan ok.:)

kak tini (umialya) berkata...

alhamdulillah, moga ceria2 selalu

Arina Shamsul berkata...

yeayyyy!!! sudah nampak gigi kak dayana senyum..hihihi.

Kunang-Kunang berkata...

Salam Dieyna,

Kata orang di saat hati duka, seandainya kita masih mampu tersenyum itu tandanya diri masih kuat.

lelamaisara berkata...

ok la tu dah senyum...sabar ye..:)

Chic Na berkata...

happy.. happy.. biasa la tu kak, kdg2 emosional. harap2 semuanya dah ok. ;)

Yatie Awang berkata...

maaf sayang..akak dah lama tak singgah, blog utama akak tak boleh buka, tak tahu apa masalahnya...jadi akak bw dr blog bacaan...akak doakan dieyna sihat selalu dan bergembira

Si Matatajam berkata...

Alhamdulillah dah ok. Lps ni gelak terbahak-bahak versi diva pulak yek..

Siti_btp berkata...

Senyum!! kpd semua..,senyumanmu yg paling berharga...
Ku tujukan lagu ni utk Puteri Dieyna..

Lagu ni kategori senyap kalau tak Siti Nurhaliza x blh cari makan lagi..hahaha!!

~Sweet Honesty~ berkata...

nh sweety ne..mood tak ok ok lagi..haiyaaa..

cendol berkata...

Alhamdulillah :)
smoga sentiase ceriaaa =D

Yana Libra berkata...

baguslah akak dah okay~~ :)

ceria2 selalu ye :D

ஜ miss klanika ஜ berkata...

keep smiling :)

dyabunga berkata...

gembira akak dh kembali senyum..:D

Yumida berkata...

yeah...sgt sweet sis senyum

etuza berkata...

kita tak sunyi dari masalah..buat yg terbaik ya..

9n0L4 berkata...

adat la tu kan. skali skali rase nak menangis tu dtg. lps tu pasti lega. ;)

Miss BaNu berkata...

semoga sentiasa tersenyum dan bahagia selalu..

Wanieys berkata...

mcm ni la kak dieyna senyum selalu..happy sokmo...InsyaAllah semuanya akan okay :)

Masha Meisters berkata...

senyu xperlu kata apa2....heheheheheh

Solehah Shamsuddin berkata...

ble tgk je mke baby kat atas ni,snyum je.bestnye dpt jadi baby kan.smoga akak sntiasa ceria sperti pic baby ni ye :)

Tanpa Nama berkata...

Thanks for one's marvelous posting! I truly enjoyed reading it, you're a great author.I will ensure that I bookmark your blog and will often come back later in life. I want to encourage continue your great job, have a nice morning!
Feel free to surf my web blog - WWW

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT