Rabu, 2 Mei 2012

Print n Redeem Voucher KFC

Ingat tak, sebelum ni Dieyna pernah keluarkan entri pasal Voucher KFC TM. Kalau korang dah terlepas membaca entri tu, boleh klik SINI.

Alkisahnya, semalam Dieyna telah menggunakan kupon printed tersebut.. Maknanya kupon tersebut adalah sah digunakan.. bukan tipu2 atau main2 ye.. Sahih boleh guna.. Serah je kat kaunter  untuk simpanan mereka... Ini buktinya ye
Print hitam putih sudah.. jimat ink kaler hehe
Menggunakan kupon ini, korang hanya perlu bayar RM 19.90 untuk tiga ketul ayam, dua gelas teh o ais limau, sebiji Colonel Burger, semangkuk coleslow dan 2 mangkuk kentang putar... Jimat banyak dah tu.. hehe satu kupon leh untuk dua orang makan... Siapa2 yang suka makan ayam KFC tu, jangan lepaskan peluang ini.. Kupon ini sah digunakan sehingga 30 Jun 2012. Hidangan lazat pasti memukau perut anda haha
Kitorang order tambahan jugak untuk si kecik tu..
Mana boleh makan ayam spicy.
p/s : Jangan lupa  SINI untuk dapatkan Voucher Printed yer..  dan KLIK SINI sekali kalau nak tengok kereta cun....



6 Blogger Bersuara:

Cik Nur berkata...

Nur belum berkesempatan lagi..nak guna..hihihi

~Sweet Honesty~ berkata...

ee bestnya dapat..mcamana nk dpt ne??

9n0L4 berkata...

wawawawawawa. bestnyeeee. nak redeen jugak lah. tapi skrg ni masih kenyang. hehe.

YaYaNsMuM a.k.a YM berkata...

hehe...YM dah dapat voucher nih, dah print ngan kengkawan. Tapi, sorang pun tak pi lagi. semua segan nak pi guna takut scam. haha!hampeh tol. Ni dienya dah try nih, betul...boleh la pi terjah laju2.hehehe.pantang!ekeke

dyabunga berkata...

btl ke ni blh guna?? nk guna lh

jayjump berkata...

korang penah dengor tak Cell.Ads? ini mobile apps yg boleh download kat blackberry and androids jer.. dia org ader bagi redeem vouchers GSC, KFC, McD, Aeon dan mcm2 lagi... redeem points diaorg tak yah beli brg, nnti biler korang dah donlord mobile apps tu, korang kumpul redeem points biler terima graphic ad diaorg biler ada call n sms.. graphic ad diaorg pun cool gak, dah jadi cam wallpaper.. boleh kata kreatip n innovatip gak bebudak malaysia ni.. kalu tak caya korang cek it out website diaorg kat www.cellads.net.my atau www.facebook.com/CellAdsM.. kalu dah benda free nothing harms, pastu leh redeem tk yah beli apa2.. kolek redeem free jer.. ps : aku dah ada 1,250 points.. tgh tunggu 2,500points nak redeem McD voucher RM5.. yummy..

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT