Selasa, 29 Mei 2012

Minat Iphone 4S tak??

Korang minat iphone 4s tak??? Apa, tak kenal?? Kalau nak kenal gajet pintar ni, korang boleh klik kat SINI >>>> iPhone 4s.. Dah tengok dah?? Menarik kan.. Simpan pitih banyak2 lepass ni boleh beli..

Dulu, Dieyna ni suka mengikuti dunia gajet ni.. dan biasanya jenama NOKIA yang jadi pilihan.. Tetapi skarang ni dah tak terkejar.. Telefon yang hebat- hebat dah ada di pasaran.. Pendek kata, tak perlu bawa lappy, semuanya boleh buat dalam telefon.. macam Galaxy Note tu.. Apabila telefon pintar dah banyak di pasaran, maka syarikat telekomunikasi bertungkus lumus menawarkan perkhidmatan terbaik untuk pengguna telefon ini.

Sekarang ni, MAXIS menawarkan kadar penggunaan yang menarik untuk pengguna iPone4s... Nak tengok kadar yang ditawarkan?? ini dia

Sebenarnya jadual tu panjang lagi, ada banyak lagi tawaran yang menarik.. Korang boleh klik kat perkataan ni  >>>> iValue Plan.. kalau nak tengok yer...

Maxis juga menawarkann kadar panggilan untuk pengguna yang inginkan penjimatan .. tengok jadual di bawah ye

Sebenarnya banyak lagi tawaran menarik yang ditawarkan oleh pihak MAXIS.. Korang tengok jelah sendiri kat sini ye.. kemudian, buatlah keputusan.. Jika korang pengguna iphone, tak salah mencuba pelan penjimatan ni. cuba bandingkan dahulu dengan syarikat komunikasi yang lain.. Jika oke, bolehla bertukar pelan yer...

p/s : entah bila boleh pakai telefon mahal macam ni.. huhu

54 Blogger Bersuara:

9n0L4 berkata...

dah ade dah satuuuuuuu. huhu.

Kamsiah berkata...

hp saya cukup utk ber sms ja hehe...tu pun bkn rajin sgt...

Si Matatajam berkata...

Memang minat sgt iPhone 4s ni...

~Sweet Honesty~ berkata...

alahaii cikgu..tak dan la nk bli iphone segala..tggu hga jatuh merundum bru dpt bli kot..,

@ deqla manjew berkata...

hurm..x mampu la nk beli wat masa ni..byk lg perancangan lain...tp deqla nk hp samsung...mahal2 sgt mmg x mmpu...mmpus nnti...hahaha

aReLaN berkata...

tak minat iphone.lebih suka pakai yang android.hehehe..btw, u r tagged.tak paksa tau

http://noruazuran.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-follow-by-nurul.html

Fadzmie Mohamad berkata...

Mula-mula saya try pakai Plan Maxis, speed memang ok. Tapi masalah dia kurang coverage, lagi-lagi remoted area. Yang lain, no problem. Hehe.

Arina Shamsul berkata...

mula2 keluar dulu saya pun minat dgn i phone 4s ni kak,tapi bila suami dah beli dulu,pas tu saya tak berkenan lak screen nya yg kecik tu..hehe..

saya suka hp screen besar2 kak..hahaha.

Cik Nur berkata...

nur xboleh pakai hp yg jenis touch2 ni..xsejiwa..! pernah pakai, lepas tu jual balik, sbb nur xboleh ber'sms' sambil memandu..huhu..mmg susah...rase nak cmpak je hp tu keluar..huhuh...

P/s: sori lambat BW..tadi lepas telan ubat selsema...terus pengsannn..!hohohoho

LYAfrina berkata...

huhu.. lya x minat sgt pakai hp mahal2 ni.. sbb tu dr dulu still pakai hp zaman kuno dulu2.. siyes... tp xdela rasa malu pon.. sbb lya gnakan hpjust utk sms n call.. jd x kisah la psl lain2 tu.. bg lya byk lg pkara y lbh pting y perlukan duit..

Dieyna berkata...

dah ada yer.. bolhlh try plan maxis tu hehe

Dieyna berkata...

susah gk nk bls sms ngan tepon cnggih ni

Dieyna berkata...

hehe klu dh minat tu kna usaha dptkn hehe

Dieyna berkata...

haha.. akak rasa akak tak beli kot.. huhu telefon skang pun dah pening nak pakai hehe

Dieyna berkata...

haha.. telefon tu khendak je.. utamakan keperluan dulu hehe

Dieyna berkata...

terima kasih tag.. nanti dieyna terjah ye.. hee

Dieyna berkata...

ooo kena share pengalaman ni... boleh lah penggguna tahu pro n kontra ya hehe

Dieyna berkata...

tengk real pun tak pernah dik.. hehe betulla screen besar lagi puas hati hehe

Dieyna berkata...

selsema ke? Musim skang ni hehe... akak pakai hp samsung touch skrin .. punyelah tension time nak balas sms.. huhu last, jadi malas nak bersms sebab tension taip sms.. hehe

Dieyna berkata...

Kalau dah ada perkara lain yang lebih penting.. utamakan yang penting dulu.. guna je mana yang ada... hehe

YaYaNsMuM a.k.a YM berkata...

hehehe...nak tggu rege iphone trn 50%, bleh?hekhekhek...suka-suka hati je kan?ekekke

Dieyna berkata...

dieyna nak tunggu diskaun 80% bru nk bli ehehe

Chic Na berkata...

konfem la minat. sape tak nak kan. tp tggu la kot2 ada org nak bagi free. :)

whitecappuccino berkata...

minat tapi tapi ongkosnya lumayan jugak huhu..pakai nokia cabuk juga..

SumeSakan berkata...

Nak seribu daya kate...mesti suatu hari t akn jd milik awak jugak..chaiyok2 menabung dari sekarang...heehehehe

Karukord Jagau's berkata...

Saya pakai phone cap ayam je >_< hehehee

Karukord Jagau's berkata...

Saya pakai phone cap ayam je >_< hehehee

Karukord Jagau's berkata...

Kena tggu harga second hand baru leh beli hehehee

Dieyna berkata...

nak free ye... join contest.. pastikan hadiah yang ditwrkan iphone.. doa supaya menang.. maka dapat free hehe

Dieyna berkata...

nokia.. friendly user

Dieyna berkata...

haha betul2... menabung baru dapat apa yang diingini

Dieyna berkata...

cap ayam?? Cap tiga ayam ke?? hhehe

Dieyna berkata...

mana best pakai 2nd hand

wan nurul hezrina berkata...

skang pakai samsung yang bleh call n msg jew.huhu teringin gak nak pakai canggih manggih.hikhik

salam kenal dr GSF=)

Kazman / Sue berkata...

sekarang org dah tak pakai nokia dah.... sofware dia symbian tak best dah. Orang pakai hp yang guna Android... lebih mesra pengguna....

Dieyna berkata...

salam kenal2... nanti dieyna terjah yer,,,

Dieyna berkata...

hehe dulu mmg pakai nokia.. tahun ni cuba alih angin.. pakai samsung.. bukan samsung yang mahal pun.. samsung corby je.. itupun dah rasa canggih sesangat dah hehe yang penting, siap boleh post entry dalam blog..

mzhany berkata...

betol betol, janji bleh hapdet blog ;)

Karukord Jagau's berkata...

hahahhaa second hand pun jadi lah....ahak's >_<

Masha Meisters berkata...

huhu...tngu harga lelong dulu baru dapat nak beli...kihkihkih

etuza berkata...

asalam..
saya ucapkan terima kasih ya cuba teka air tu. ada dah 3 orang blogger yang berjaya. terima kasih juga buat entry tentang air dalam gelas tu..di ruang lain. maaf saya tak terkejar masa on line maya..sesekali ja menjengah. apapun kita teruskan blog dgn harapan ada hikmah dan ukuhuwa ya..

etuza berkata...

sekarang banyak hp murah dah kan cikgu. hemmm! ada tak camera yang murah kat sana..saya nak tengok gambar2 camera tu, kalau dapat ya buat entry ya..nak tengok harganya ..

Ayuni berkata...

hm, harga mahal....

Muhammad Zulhafiz Abdul Tahir berkata...

wah... IPhone 4S.... belanja kak... hehehe.... saya rasa saya stick with Blackberry la.... senang nk wat keje....pastu next aim IPad....

Mohd Noor Shawal berkata...

Anda di tag http://mohdnoorshawal.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nabila-medan.html

Muhammad Zulhafiz Abdul Tahir berkata...

akak ni nk tambah skit pasal software Windows Live writer.... tu... yang akak nk request download link die...

try kak... jgn x try.... hehehe... link dia ni....

ni untuk web installer...
http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=8621

Siti_btp berkata...

akak pakai Nokia je ,sebab anak baling ke, campak ke.Tak rosak hanya nombor dah tercabut dikerjakan anak2....

Yg penting kecil dan nipis blh simpan dlm purse je..

Dieyna berkata...

thanks hafiz.. akak try nanti akak vtau hafiz ye

Dieyna berkata...

nokia tahan lasak kak

9n0L4 berkata...

pakai celcom dahhh. hehe. ;)

Cinta Misteri berkata...

CiM pakai sony ericson jer, tp cukup lengkap dgn semua fungsi yg ada dlm 4S cuma tak cukup canggih laaa....

Ada sesiapa nak sponser CiM beli iPhn4S????

9n0L4 berkata...

tag akak sini. cepattttt. hee. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-by-eesya-lavigne.html

wan nurul hezrina berkata...

tq terjah blog nurul=)nie sajer jenjalan harinie melawat awak=)

Hafiz Abdul Tahir berkata...

akak ade update pasal Windows Live Writer....

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT