Rabu, 18 April 2012

Perhatian untuk peserta GA : Tajaan Baru

Alhamdulillah, GA yang Dieyna anjurkan mendapat  27 penyertaan.. Walaupun sambutan tak begitu menggalakkan tetapi penyertaan yang ada cukup untuk mengesahkan GA Wardah - Persona sah diteruskan.. hehe Kalau ikut syarat Dieyna sebelum ni, cukup 25 penyertaan barulah GA ni sah, kalau tak, dikira batal. Jadi kepada yang berminat, anda masih belum terlambat untuk menyertai GA ni... Cuma KLIK sini sahaja dan follow syarat- syaratnya...


Di sini Dieyna nak umumkan ada pihak yang bermurah hati menaja hadiah untuk GA Dieyna.. Ini hadiahnya ye
Penaja nya ialah : MAMA ARINA ( BUNGA HATI MAMA)

Mama Arina bermurah hati menaja 2 utas keychain hasil kreativit tangannya sendiri.. Rugi lepaskan peluang ini kan... So, kepada semua peserta contest ini.. Sila KLIK blog BUNGA HATI MAMA dan follow beliau ye.. Dah jadi penaja GA kan... kenalah follow dia jugak kan.. Hehehe.. So tnggu apa lagi.. laksanakan tanggungjawab anda yer...

KLIK SINI UNTUK MEMBACA ENTRI LAIN TENTANG GA


29 Blogger Bersuara:

ummi_norseha berkata...

ok done follow..:)

@ deqla manjew berkata...

wahhh... mama jadi penaja gituuuu....nk join tp x dpt follow syarat2nya...sbb kena like pages fb kan... kat opis x boleh... hukhuk

izan mama mia berkata...

cantiknyer..mmg dah folo 'bunga hati mama'...

eLLa n aLia berkata...

follow blog ni ke? dah.. hehe.

Rafflesia™ berkata...

ok tq inform.. -.- hihi

imie fatiema © berkata...

salam
dah follow penaja mama arina.
blognya cun,blog ni pun.
suke,

♥♥cikHannah♥♥ berkata...

ok. Update dh

Eika Nur berkata...

alhamdulillah, eika dah follow blog Mama Arina :)

thanks for the reminder sis :)

Fatimah Wati Salleh D20111049521 berkata...

cantik sangat hadiah penaja..

Nida berkata...

As-salam...

Kak Nida dah follow.. cantik hadiahnya, moga ada rezekiku...ameeeeennn

ezzamalik berkata...

done follow (:

Dieyna berkata...

PENAJA TIDAK DIBENARKAN MENYERTAI GA NI YE HEHEHE

Aine Ainun berkata...

Sure da follow :D

NOOR FATIN berkata...

ok daj follow! yeahh ;D

~Sweet Honesty~ berkata...

sedih jek tak dpt join..huhuhuh

Chic Na berkata...

wah hadiah makin best la. tp sedih xdpt join. :(

fizafantagirO berkata...

comel keychain tu :) mama arina mmg kreatif kan :)

Arina Shamsul berkata...

terima kasih kak,atas entri ini :) kak,camna saya nak hantar?nak terus post ke pemenang ke,atau nak post dgn akak dulu ye ? nanti gitau saya ya kak,

etuza berkata...

Tahniah ada penaja, dalam group yg sama...tahniah kpda yg menaja.

Yumida berkata...

mari kawan2ku....join this GA....sy dh join....

kreatif la hasil tgn mama arina..ske..cam gebu jer keychain tu

Cik Angah Humaira berkata...

done...

9n0L4 berkata...

wah mantap puan arina. sabor ye kak. weekend ni jaa join. weekdays ni tak sempat. byk kije skoloh. huhu.

nurmujahidah berkata...

done :D

^o^...Cek pipah L!fe Story berkata...

dah follow..

Darling Ninie berkata...

done follow

Pink Lavender berkata...

done follow new sponsor

Miss BaNu berkata...

dh lama follow kak arina nih

Che Rosliza Che mat berkata...

done follow sponsor...sorry lambat sikit tenet lembab..

Cik Aini berkata...

one follow kak dieyna jugak.hehehe

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT