Ahad, 8 April 2012

Lelaki Kacak @Handsome Guy?? Kacak Sangat Ke???

Tergerak hati nak join Contest SEO anjuran blog http://earncent.com.. Mana tau ada rezeki Dieyna kan.. Hehe Kalau ada alhamdulillah... Sebenarnya bukan senang nak fight bloger- bloger otai yang sememangnya dah pro dalam teknik- teknik SEO ni.. Dieyna ni cuma amatur je.. Join contest ni pun sebab nak memeriahkan suasana... Boleh ye?? Hehe

Straight to the point... Lelaki kacak??? Kacak Sangat Ke?? Kekacakan seseorang lelaki ni bergantung kepada pandangan mata seseorang.. Kadang- kadang si A kata "Kacaknya artis B tu" tapi Si C pula jawab " Erm, kacak ke?? Aku tengok biasa je".. Subjektif bukan??

Susah nak cari contoh lelaki kacak dalam kalangan orang biasa, padahal melambak- lambak lelaki kacak di luar sana yang tak femes sebabnya mereka bukan public figure.. orang tak kenal mana pun... Tak gitu???

5 orang Lelaki kacak pada pandangan Kaca Mata Dieyna ( Artis jelah ye)

1. Anastasios “Sakis” Rouvas aka Saki Rouv
Merupakan seorang penyanyi-penari pop, aktor, komposer dan pengacara televisyen. Diberi penghargaan sebagai "The Most Beautiful Man in The world".
2. Tom Cruise
Tom Cruise atau nama sebenarnya Thomas Cruise Mapother IV, seorang aktor terkenal di Hollywood. Mula Terkenal sejak berperan sebagai Joel Goodsen di "Risky Business" (1983). Banyak filem lakonanya yang best2, antaranya Top Gun, Mission Impossible. Sudah berkahwin dengan Katie Holmes sejak tahun 2006, dan mempunyai tiga orang iaitu Isabella Jane Kidman Cruise (anak adopsi, l. 22-12-92), Connor Anthony Kidman Cruise (anak adopsi, l. 17-Jan-95), Suri Cruise (anak kandung, l. 18-Apr-06).

3. Ashraff Muslim

4. Sheikh Muszhafar Shukor


5. Aaron Aziz


Handsome tak diorang ni ?? Hehe Jiran Dieyna kata, JEHAN MISKIN pun hensem gak.. Dieyna pulak jawab "Tidak......"


Nota Kaki : 
Korang nak join, sila klik SINI

Copy dari Penaja...





6 Blogger Bersuara:

Cik Nur berkata...

semoga berjaya Diena.. :)

titan berkata...

terima kasih kerana berminat menyertai cabaran seo ini. Hehe.. :)

Siti_btp berkata...

Rajinnya Dieyna sertai contest..
Akak nak cuba jugak tapi payah nak fahamlah..
Otak dah berkarat dah!!

etuza berkata...

Asalam. Tahniah teruskan percubaan tak salah, kerana memeriahkan alam blogger.
Sengit ni, apapun saya nampak kecerlahan kekacakan 1. Asraff- imannya, teguh dan dia telah hijrahkan lebih waraq. 2. Dia memang tu yang saya tengok Senyuman Shiekh Muzafar..tenoklah manis kan.
Ok jangan lupa baca entry terbaru saya 2 in 1.Asalam

Arina Shamsul berkata...

wah kak,kacak la sangat mereka tu kak..haha.

doakan kakak berjaya kak :)

9n0L4 berkata...

indahnya ciptaan Allah. ;)
best of luck.

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT