Rabu, 28 Mac 2012

Teringin buat GA

Rasanya dalam masa terdekat ni, Dieyna akan buat GA.. Tapi nak buat perbincangan dulu dengan satu butik online yang baru launching ni dahulu.. Adakah empunya berminat? GA ni penting untuk memperkenalkan butik onlinenya ke khalayak ramai. Hehe kalau Dieyna buat GA ni rasanya2.. ramai tak berminat??? 

Butik online tu milik kakak Dieyna... Dulu dia dah pernah menjadi blogger, lepas tu tidur dari dunia blogging. Hehe skang ni dia terjaga semula n buka butik online... Sahabat2 Dieyna sekalian, jomlah memeriahkan butik ni.. Anda pasti terliur.. Pakaian kat sana cantik2 belaka. Tinggal beli je, jadi hak milik sendiri. Pasti berbaloi- baloi.

Nak tunjuk contoh kat korang ni, selebihnya korang pi sendiri kat blog Persona Butik.
Kepada peminat kain pasang... jom ke sana ye.. Butik Persona..... 

15 Blogger Bersuara:

@ deqla manjew berkata...

buatlah...deqla sokong...dan kalau smpt insyaAllah deqla join... :)

YaYaNsMuM a.k.a YM berkata...

Wahhh...nak buat GA tuh.Nak-nak...nak join gak..ekeke...

lieya berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
lieya berkata...

setuju.. :)

~Sweet Honesty~ berkata...

ehh buatla..kalo GFS yang buat, sweety mesti join kalo ada kesempatan..(^_^)

Solehah Shamsuddin berkata...

wah klu Dieyna wt GA,insya-Allah sy join

Deru Ombak berkata...

Salam Ana ..

Kakya mmg tak reti join xtvt gini.. Tapi kakya nak gi jalan2 window shopping kat butik PESONA dulu eh

Bubye!

Aine Ainun berkata...

Nak nak nak...;)

Lelord berkata...

buat la nanti leh join

Yana Libra berkata...

buatlah, pastu pilih banyak sikit pemenang ye..hehe~ :p

Cik Nur berkata...

dah lama tak join GA nih..huhuhu.
bzzz...

fizafantagirO berkata...

buat la .. nanti I'allah kalau xde halangan . join :)

Misya Mialen berkata...

okey, saya tunggu;D

etuza berkata...

Hehe..wahai wanita2 muslimah..berpakaianlah dengan cara yg betul..aman dunia. hehe..tahniah...

SumeSakan berkata...

kami tunggu je...klu ada leh join...hehehehe
kita terjah butik nih...huhuhu

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT