Ahad, 25 Mac 2012

☛Mangsa☟

Zaman akan datang, tudung stail ni pulak orang cari... Berminat??? Sila kunjungi Deerland yang terletak di Lanchang, Pahang. Selain daripada boleh memakai tudung stail terkini, anda juga boleh memberi makanan kepada rusa- rusa yang tak pernah kenyang. hehe

Model tudung "Original"

Adegan bersama Jonny, spesis buaya tembaga. Buaya ni mati tahun 1993 pada usia 30 tahun. Mati kerana trauma tidak dapat turun semula ke dasar kolam setelah 2 hari merangkak di atas simen dan juga kerana perubahan persekitaran. Buaya seberat 1.3 tan ini mempunyai ukur lilit badan 98 inci dan sepanjang 19.5 kaki semasa hayatnya. Tempat asalnya ialah Kampung Ara Kuda, Bukit Mertajam.
Arrrggghhh.. Tolong! Tolong! Sambil tersenyum.
(Konfius pulak, nak suka ke nak takut????
p/s : Apa kata korang tampal gak gambar aksi bersama spesis2 terpelihara kat entri korang lepas tu jangan lupa letak link kat sini.... Group Follower Segar please take note... hehe

7 Blogger Bersuara:

YaYaNsMuM a.k.a YM berkata...

Huhu, dearland tuh, dekat yg amat ngan umah mak mertua ym.:-) dah pegi, tp aksi tuh, eeiii takkan ler...

~Sweet Honesty~ berkata...

owhh..ne kene pgi hutan rimba baru dpt posing ngn mahkluk2 neyh..aiyokk..hihi..

mzhany berkata...

gambar 1st tu betol ke edit, aaahhh geliii, scary pun ada. ishhh naik bulu roma hany tengok gambar tuh.

Solehah Shamsuddin berkata...

wahh lilit ular kat kepala.eyeeww takutnye. ular tu tak kokak ke?ahahaha

Chic Na berkata...

oh blum ada lg gambar2 brsama spesis2 mcm tu. takott!!

lelamaisara berkata...

ee...takot nye ULAR.........

iena ijam berkata...

takut kene baham buaya ker...sama luas mulut ngan boye..hihihi..

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT