Khamis, 8 Mac 2012

Komen Skit : Wajarkah?

Wajarkah keluh- kesah ataupun hebatnya percintaan/ hal peribadi ditulis di status facebook?? Apa tujuannya yer??
a. Nak war-warkan betapa hebatnya cinta mereka
b. Nak kongsi betapa pilunya hati mereka kerana disakiti, dilukai dan dicurangi
c. Tiada tempat nak luah rasa, hanya FB teman bicara yang ada
d. Saje suka2 sebab nak attract orang untuk tekan butang "LIKE" dan komen

 Cuba korang bagi pandangan skit.. 
p/s : Setiap perkara ada pro dan kontranya, mana yang baik dijadikan panduan.. Mana yang tak elok harus diletakkan sempadan... 

Dah baca entri ni kan.. Cuba share pandangan bernas lagi jitu korang tu...... ::))))

4 Blogger Bersuara:

AiSyA LiEzA berkata...

erm.. buat apa nk menunujuk2 pada org lain?? >.< biarlah kita je y tau.. eheh

inazamri berkata...

pada akak rasanya benda2 mcm tu tak perlulah nk tulis kt fb.Rasanya lebih ramai org yg akan mengkeji dari memuji.Kalu sesekali rasanya takpe la jugak..kalau selalu sgt takut org meluat pulak nnt.

fatmasha berkata...

sebenarnya di aorg saje nok promte cerita masing2..ya lah rambut sama hitam hati punya citrasa yg berlainan...tepuk dada tanya iman...

Deru Ombak berkata...

Salam Ana...

Akk belum Ada acc muka buku, jadi kurang pasti sejauh mana pendedahannya.

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT