Jumaat, 9 Mac 2012

BEN ASHAARI dan RAKAN BLOGGER




Bagus betul en Ben Ashaari ni, rajin bebenor dia buat segmen untuk followernya.. Boleh tumpang keglemerannya sekali hehe..

Hari ini dikira hujung minggu untuk penduduk negeri Terengganu ni.. Maka, kami menghabiskan masa hari ini dengan melakukan banyak perkara berfaedah.. Pagi2 Jumaat, kami dah ke Taman Bandar aka Padang Astaka, tujuan utamanya nak berjoging.. Sampai2 kat padang tengok ada senamrobik.. hehe Terjoin sekali senamrobik tu.. Syok tu, tak kisah dah orang nak pandang nak tengok ke.. Yang penting, bestnya bersenamrobik..

Petang Jumaat, bergerak ke Kuantan, menyelesaikan urusan pekerjaan en Somi.. Lepas tu singgah COWBOY.. Bukan main kuda tau... Tapi ini nama bagi sebuah pasaraya yang jual barang keperluan rumah secara borong.. 

Sekarang ni.. aktiviti blogwalking n join segmen pulak.. kira banyaklah aktiviti hari ni...

P/S : En Ben.. dah lebih 10 patah perkataan dah ni.. hehe :))

22 Blogger Bersuara:

Miss Nurul Atikah berkata...

dari segmen yang sama..
http://awansamudera.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

Adza Danial Haiqal berkata...

kite pon msok segmen same. slm kenalan http://adzahaiqal.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

Dieyna berkata...

thanks datang..

SURIANI ISMAIL berkata...

hehehehe...
jomm. tgk ape berlaku kat syaaa....
http://slumberznanie.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

farah.fauzi berkata...

follow sini..

join jugak

http://rajafarah94.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

LZ Qimayra berkata...

dtg dari segmen yg sama, done follow ur blog

visit me

http://lifewifvanessa.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

follow kalau sudi ^^

Azhafizah[フィザ] berkata...

banyak aktiviti tu..seronok baca ^__^

Fiza datang dari segmen yang sama ^__^
http://www.azhafizah.com/2012/03/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

Dieyna berkata...

salam perkenalan too...

waniemardhiyahna berkata...

Padang astaka ni yg dkt ngn maiden tu kan?rindunya nak g tganu

Dieyna berkata...

Padang astaka ni kat kemaman... Yang dekat maiden tu, ASTAKA pasaraya kat bandar kuala terengganu... jom dtg trg,,

Dieyna berkata...

thanks dtg fiza

Dak Fisha berkata...

singgah dari segmen yang same. uwahh. ade cowboy gak ae kat situ. ingatkan kat melaka jer.
http://coretandakfisha.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html fisha follow sini gak

Muhamad Azam berkata...

RUGINYA SAYA TAK DAPAT JOIN SEGMEN NI

Saya follow sini walaupon tak join segmen ni :D

http://blogbudaksengal.blogspot.com/

Deru Ombak berkata...

Assalamualaikum Dieyna manis...

Akk sekodeng sini kejap, intai intai Ana nye segment.. Kakya x reti langsung cemana nak join segment,, hahah fail sungguh bab ni...

Selamat berhujung minggu Ana..penuh aturcara tu...

waniemardhiyahna berkata...

Hehehe silap plak.igt pkataan astaka tu je.mmg teringin sagt nak pegi tpi blm ada ksemptan bt msa ni.kna cari msa yg sesuai n tiket murah sket bru dpt pegi :-D

deno berkata...

salam perkenalan...:) deno datang dari blog abgben!!! deno dah folow sini! weeeee..... (^_^)

Dieyna berkata...

Kat Melaka, Bandar Cowboy kan... hehe ini kedai jual barang dinamakan cowboy... hehe thanks singgah

Dieyna berkata...

dah follow bls dah

Dieyna berkata...

ikut syarat pembuat segmen je kak ya... hehe mmg pnuh agenda.. hehe

dayanQueen berkata...

salam...hola..singgah dari segmen yg sama..jom blogwalking reramai..meriah sket..hihhih..
follow u..klau sudi follow me back ya..
jemput la ke

http://selendanqpelangi.blogspot.com/

Arol Mubin berkata...

Arol Mubin datang bersiar-siar di blog Di Sini Ruangku Berkongsi. :)

Zaidalifah Hussin berkata...

Dari segmen yg sama
Jom lawati kumahuitu.blogspot.com

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT