Khamis, 22 Mac 2012

Hanya Untuk Contest


Dengan lafaz Bismillahirrahmannirrahim..

Maka dengan ini Dieyna mengisytiharkan penubuhan blog baru yang diberi nama Hanya Untuk Contest. Daripada tajuk tu pun korang dah boleh agak kan untuk apa blog itu dibuat.. Jadi tak payahlah Dieyna menerangkan panjang lebar di sini ye.. hehe korang tolong klik je kat banner ni


Ada satu lagi shortcut untuk korang mengikuti contest/ga yang disertai dengan klik icon ini yang ada kat atas tu..

Selain itu, link contest terbaru juga akan dimasukkan dalam entri terkini .. Jika berminat cuma klik link tu sahaja okay... Anda boleh rujuk contohnya di link ini yer.

p/s : Sudi2kanlah jadi follower kat situ sekali eik.. hehe permintaan tanpa rasa bersalah apa- apa hehe :))


9 Blogger Bersuara:

@ deqla manjew berkata...

amboiii.. ada dua blog dah eh .. well done dear... =)

LYAfrina berkata...

wah... gud luck dear..lps ni byk la mng hadiah.. lya dh lama x join cntest.. huu.. nk buka blog contest dh lpa p'word

Kunang-Kunang berkata...

Lagilah mudah nampaknya.

Deru Ombak berkata...

Salam Ana...

Kakya harap apa saja yang Ana buat berjaya mencapai sasaran...

Cantik blog ni Dan loading pun laju.. Suka

etuza berkata...

Cantiknya...kena tambahan mekup blog ni..canti dah
tahniah ya...suka tengok2

Aine Ainun berkata...

Wah...slamat bercontest la ya;)

Cik Nur berkata...

wahh dah ade dua blog ye.. bgus2.. :)

~Sweet Honesty~ berkata...

nnti sya dtg usha blog tu ye..ptg2 sket or mlm2 sket..

Dieyna berkata...

tengkiu semua... hehe chaiyok2,,, jom join sama2

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT