Khamis, 23 Februari 2012

Entri Khas Untuk Deru Ombak

Entri ini khas untuk Kak Deru Ombak ye...

Dia ada tanya Dieyna pasal ni
Jadi, ini jawapannya ..
Klik kat anak panah merah tu..

Kat sini lah OLD BLOGGER INTERFACE
 Cuba yer lepas ni... 
Jangan lupa bagitahu Dieyna hehe

5 Blogger Bersuara:

Deru Ombak berkata...

Salam Dieyna...

Jumpa dah.. Dan dah copy semua step. Mlm karang akk try buat..

Maaf subuh2 hari dah bertanya.

Terima kasih. U are very kind.. :)

Aine Ainun berkata...

Heee, saya x suka dashboard baru, lbih suka yang lama;)

Dieyna berkata...

Salam..

Oke.. sama-sama.. Sekurang2nya ada ilmu yang boleh dikongsi kan..

Dieyna berkata...

Yang baru ni pening skit.. tapi kelihatan lebih "SMART" daripada yang lama... hehe:))

SumeSakan berkata...

hehehehe saya pun ada masalah ni baru2 nih...yg lg x best dekat gear tuh saya x dak link untuk ke old blogger template....

ni just untuk kongsi klu sesapa ada prob mcm saya gak ye...

http://sumesakan.blogspot.com/2012/02/tutorial-cara-menukar-dashboard-baru-ke.html

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT