Khamis, 16 Februari 2012

Dari Oven Dieyna: Kek Gulung 3 Rasa

Salam semua.. dah lama rasanya tak buat entri pasal makanan kan..hehe
Semalam sekolah Dieyna adakan mesyuarat agung PIBG..
Dieyna pulak dipertanggungjawabkan untuk menguruskan bahagian jamuan VIP 
Bukan Dieyna sorang tetapi dengan beberapa orang rakan lain termasuklah pemilik blog Fatmasha.
Bincang punya bincang, kitorang pun buat keputusan untuk buat kuih homemade...
jadi Dieyna offer diri untuk buat Kek Gulung untuk para VIP dan cikgu- cikgi nanti...

Inilah rupa kek gulung yang dibuat sendiri....

Baru keluar oven ni.. masih panas lagi

Kek digulung dan dibalut plastik

Selepas dipotong dan dihidangkan kepada hadirin

Sangat puas hati apabila kek ini sold out.. 
hehe sungguh2 puas hati..

Kalau korang nak try buat sendiri pun boleh..
Ambil resepinya di sini.. Dapurku Sayang
Dieyna pun guna resepi ni cuma ada pengubahsuaian je sikit.. hehe

5 Blogger Bersuara:

Aine Ainun berkata...

Wah sedapnya, sy memg suka...

Eh saya mmg da x pasan dieya update entri...

Jrang update ke?

Sayapun pakai hp skrg, kkdg x pasan semua entri...heheee...

sarina sari berkata...

cantik kek gulung Dieyna, nampak menyelerakan...nyum nyum..

Sky Before Pinky berkata...

wah..menarik..dan nampak sedappp sangat

Dieyna berkata...

@Aine Ainunbulan ni mmg kurang update entri skit, buzy manjang.. hehe

Dieyna berkata...

Cubelah buat sarina.. gerenti jadi punye...

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT