Sabtu, 5 November 2011

Anugerah Skrin 2010

Malam ni layan Anugerah Skrin 2011, tak tau nak tengok cite apa.. Sebenarnya dari dulu lagi suka tengok program2 Anugerah mcm ni.. tapi ASK malam ni sangat spoil.. banyak sangat perkara yang dirasakan tidak kena, tidak best dan tidak setanding ASK dulu.. Fikir punye fikir, dapatlah jawapan ni
1. Pengacara
Biasanya kalau acara berprestij mcm ni, pengacara yang dipilih mestilah dalam kalangan orang yang hebat mengacara.. skurang- kurangnya ada sense of homour, tapi pengacara ask malam ni. aduh.. aduh .. sangatlah bosan.. aku tak salah Ally Iskandar tapi pasanganya.. korang yang menontonnya, boleh komen sendiri mcm mana?
2. Pakaian artis
ada satu persembahan artis yang menyebabkan aku rasa pelik, hairan dan sangat memalukan bagi orang yang beragama islam.. Jaclyn victor pakai skirt tapi kakinya dilitupi dengan sluar tight warna hitam tetapi dua penyanyi mlayu yang pastinya Islam pakai skirt dan hanya kulit kaki di kakinya (faham2lah yer).. yang sorang lagi tu lagi best, tutup kat kepala, kat bawah ternganga.. huhu nape laa jadi macam tu..

Kesimpulannya.. banyak yang melalaikan daripada yang mendatangkan kebaikan.. nak jadi idola kena pastikan diri kita tunjuk contoh yang terbaik.. tapi kalau diri sendiri tunggang langgang.. fikir jelah sendiri apa akibatnya...

p/s : sekadar coretan rasa..

1 Blogger Bersuara:

fatmasha berkata...

satu ulasan yg baik...peka pad keadaan semasa..tahniah...

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT