Isnin, 4 Oktober 2010

Cerita tentang Award

Award2 ni dah lama aku terima tapi kurang kesempatan untuk menjawab tag2 yang mengiringi award berkenaan.. Maka, ari ni aku ingin menebus hutang..

Terima kasih kepada adik intan syahirah dan saudara wanzi kerana telah memberikan award2 ini...


Award daripada Intan Syahierah

Si adik manis ni telah memberikan Blogwalking Award.. ada gambor tapak kaki tu.. baru nak jawab tag adik ni tapi laman blog dia dah takde.. so.. tengok jelah award ni ye




Award daripada Saudara Wanzi

Baru je kenal dia ni.. tapi tak sangka pula rupanya saudara wanzi ni husband kawan aku semasa di maktab dulu.. kecik sungguh dunia ini kan..
Ini awardnya... Beautiful Blogger Award... (tang mana beautiful blog aku ni pun aku tak tau) yang penting kecantikan itu subjektif hehe


next.. aku kena jawap soalan..

1. Thanks the person who gave you the award and link the person..

terima kasih kepada saudara wanzi yakni pemilik realwanda2u kerana menghadiahkan award ini.. Jasamu tuan takkan dilupakan...

Lembu baru kereta pun baru
Baru sekali masuk Melaka
Tuan baru saya pun baru
Baru sekali kenal biasa...

2. Spread the words to 15 blogers who you like and you think their blog are awesome..

kepada rakan2 blog yang rajin menyinggah, jemputlah amik award ni ye...

3. Tell 7 things about yourself...

seorang ibu, isteri, anak dan pekerja
suka mengadap laptop
suka tengok citer kartun
suka makan
suka window shopping
suka travel...&
suka baca novel...

oke abis utang...

2 Blogger Bersuara:

aJa berkata...

bley ambek ke??huhuhu

Wanzie berkata...

Terima kasih sudi menerima award ni... ye dunia memang kecil.... tak sangka dieyna rakan semaktab dengan my wife... semoga sukses selalu...

Pergi panggung tengok pirahna,
panggung penuh dengan pasangan,
kenapa wanzi mengunjungi blog dieyna,
agar persahabatan bloger akan berkekalan.

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT