Selasa, 7 September 2010

Award Pertamaku

Semalam dalam sejarah...
Pertama kalinya selepas 3 bulan mengenali dunia blog
saya menerima AWARD daripada seseorang iaitu

terima kasih lalink...

inilah Award yang diterima...


sejak kenal dunia blog ni.. saya akui memang saya
ketagih nak berblog.. bukan ketagih cerita hal peribadi
tapi ketagih nak berkongsi maklumat ilmiah,,
sekarang masa menjawab soalan yang mengiringi award ini

soalan pertama
5 PERKARA YANG DISUKAI TENTANG SI PEMBERI AWARD
saya follow blog dia
tak kenal sangat tapi tengok daripada blognya pasti dia ini seorang yang
happy go lucky.. ceria-ceria selalu
dia panggil saya adik..hehe
ntah2 saya ni lebih tua daripada dia.. (jawab jangan tak jawab watie)

soalan kedua
UCAPAN KEPADA SI PEMBERI AWARD
terima kasih yang tak terhingga ... dan berbanggalah
kerana
ANDA pemberi award pertama kepada saya..
muah muah muah

soalan ketiga
TAG ORANG YANG BLOG NYA SELALU KETAGIH NAK LAWAT: 5 ORANG
yang ini agak sukar dipilih sebab saya suka melawat semua
BLOG yang saya follow (antaranya blog Naw|Naj),
BLOG yang follow saya dan juga
BLOG yang jerit kat SHOUTMIX saya...
Oleh itu, saya tag kan AWARD ini kepada semua rakan
BLOGGER yang singgah ke blog saya...

ADIL KAN???

sekian... terima kasih daun keladi..kalau sudi berilah AWARD lagi hehe ...

6 Blogger Bersuara:

noreed berkata...

eh dah bertukar layout ke dieyna? Anyway tahniah di atas award yang diterima

Watie Abd Rahman berkata...

hehe.. sy rase sy tua la dieyna. sbb sy nih dh 32thn umonye.. hehe.

Dieyna berkata...

watie ... kalu itu umornya maka dengn ini diisytiharkn bahawa awk lebih tua,, bukn bnyk pun.. tua dua tahun je drp sya... hehe

thanks noreed

Watie Abd Rahman berkata...

hehe.. kan btol sy tua. ^_^

Dieyna berkata...

bukan tua.. tp matured skit jer

Wanzie berkata...

hehehehe baru jer kenal dah dapat award... pemurahnya awak ni... datang nak ambil ni...tima kasih..

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT