Rabu, 23 Oktober 2013

Jaga Kulit..

Alhamdulillah hari ni dah masuk 36hari berpantang.. tak sabar nak tunggu lagi 8 hari.. Kemudian, bebas lah... hehe

Rasanya rakan blog ni tahu bahawa Dieyna ni pengguna SHAKLEE kan merangkap Agen SHAKLEE sekali... Biasanya sebut je Shaklee, orang akan nampak suplemen sahaja.. makanan tambahan ataupun vitamin. Sebenarnya banyak lagi produk lain, produk jagaan harian... Antaranya, Set Penjagaan Wajah ENFUSELEE...

Dieyna baru je beli ni... Alang- alang dalaman dah makan produk SHAKLEE maka tak salahlah LUARAN pun dengan produk SHAKLEE .. ye tak??


Produk kecantikan yang Dieyna pilih ni khusus untuk kulit berminyak.. Sebab Dieyna rasa muka Dieyna ni ada jerawat halus2 maka Dieyna pilih set ni. Yang kulit normal pun ada gak ye... Dalam set ni ada




Botolnya harga besar.. boleh tahan lama gak ... hihi harganya berpatutan... berminat boleh terus je 

email wardahilmu@gmail.com atau wasap 019-2481068.. 




10 Blogger Bersuara:

cik didiey berkata...

teringin nk try shaklee tp mahal lah..huhuuh......supplement je dah dekat 300 per set.hmm

Nazayiena Ayiena berkata...

berpantang 44 hari ya Dieyna?bestnya pki shaklee,kak Nurul mkn suplemennya aje.

Masha Meisters berkata...

hehe...dah lagi berapa hari je nak bebas tu...:-)

Deqla Manjew berkata...

ehh jap je rasa.. dah nak habis pantang rupanya...x lama lagi masok keje smula la..huhu

kayyana berkata...

mcm mcm ade ye skrg... produk shaklee skrg dah maju... bestnyer.. hehehe

Yana Libra berkata...

lama tak singgah sini kak..maaf sgt2... :)

Cik Nur™ berkata...

teringin nak pakai..mmg nmpk best.. :)

Rosmiza Ali berkata...

Mieza pun ada niat nak try set penjagaan wajah Shaklee gak pasni.. Go fully natural gitu.. Hikhik! ^^,
ZON PERMAISURI CHOMEL

Solehah Shamsuddin berkata...

produknya sesuai dipakai oleh sesiapa kan.hehe

Cinta Misteri berkata...

dah nampak kesan tak? CiM punya kulit berminyak, senangggg sgt keluar jerawat, taktau dah nak buat apa. layankan jer

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT