Khamis, 4 Julai 2013

ESP ... Bekalan sahur di bulan RAMADHAN

Energizing Soy Protein atau ESP ni memang salah satu hot produk SHAKLEE.. Tidak hairanlah ESP termasuk dalam kebanyakan set cadangan kesihatan..

Boleh tengok sini yer

➀ ESP + Vita-E Complex: kulit cantik dan cerah/natural beauty tanpa perlu bermekap.

➁ ESP + OmegaGuard: kurangkan risiko keguguran @ bayi pra-matang. 

➂ ESP + Vita-Lea Iron Formula: kesihatan optimum.

➃ ESP + Lecithin: mengembalikan bentuk badan selepas bersalin/kurus.

➄ ESP + Alfalfa Complex: payudara anjal/milk booster. 

➅ ESP + GLA Complex: ikhtiar untuk hamil. 

➆ ESP + OsteMatrix: sakit kepala/kurangkan jaundis untuk bayi yang menyusu ibu. 

➇ ESP + Zinc Complex: sembuhkan luka bersalin @ pembedahan

➈ ESP + Performance Drink: kekal bertenaga ketika berpuasa. 

Semua yang disenaraikan di atas ni merupakan cadangan set sahaja.. Ianya boleh diambil secara berasingan. ESP sendiri kaya dengan pelbagai khasiat.

Dieyna sendiri pun mengamalkan ESP sepanjang Kehamilan ni.. Suami pula, memang menjadikan ESP sebagai minuman rutin di waktu pagi..

Kesan pada suami.. LEBIH BERTENAGA, KURANG RASA LAPAR, BADAN LEBIH SLIM.. suka sangat dia... yang penting tekanan darahnya pun dah stabil.

Dieyna turut hadiakan ibu Dieyna ESP.. Ibu Dieyna memang ada masalah tekanan darah tinggi.. Kolestrol tinggi dalam badan.. Alhamdulillah, dengan izin Allah kesihatan ibu Dieyna semakin baik.. Tekanan darah pun dah stabil..

Untuk bulan Ramadhan ni.. elok ESP dijadikan salah satu hidangan wajib waktu bersahur... Dieyna cadangkan sebab sepupu Dieyna sendiri dah amalkan.. Dia ada gastrik. Baru ni, dia nak habiskan puasa gantinya. So, Dia ambil ESP + FRESH MILK + OAT + CINCH(SET DIET) sewaktu bersahur. Hasilnya, sepanjang berpuasa tu, dia tak rasa lapar. Gastrik pun tak muncul2. Alhamdulillah.

yang ni testimoni customer Dieyna

Berminat nak cuba ESP??

SMS/ WHATSAP/ LINE  ke

019-2481068

atau 

terus tinggalkan komen di sini...
Dieyna akan terjah korang sepantas kilat...

Jangan risau tentang harga sebab Dieyna memang akan bagi harga istimewa..

Senang cerita, hubungi Dieyna..
Dieyna akan berikan maklumat sebaiknya...





3 Blogger Bersuara:

Rosmiza Ali berkata...

Bulan puasa ni nanti elok sangat amik ESP ni kan Kak Dieyna.. =)

adyna berkata...

Saya pun amik esp ni minggu ni je rehat jap ada kursus induksi @ program tranformasi minda :)

dya berkata...

dya hope bln ramadan ni bole lah dapt puasa sebulan minum ESP..dya pun minum setiap pagi..

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT