Rabu, 10 April 2013

Mengapa kurang berblog??

Ada ke yang tanya soalan ni eik?? Lama sangat tak update berblog.. Otak dah jadi tepu nak menulis.. nak berkongsi cerita.. 

Awal Februari.. balik kerja asyik keletihan kerjanya nak tidur saje.. Pandang laptop jadi jemu.. jemu sejemu- jemunya.. Padahal sebelum ni laptop tulah peneman waktu senggang.. Rasa kepelikan sedang berlaku... puncanya.. ???

Memandangkan kepelikan makin berleluasa, Dieyna buat keputusan membeli sesuatu di farmasi.. Tak sampai RM10 pun.. Mungkin benda itu mampu menjelaskan situasi yang berlaku.. 

Akhirnya terjawab.. Penantian selama hampir 3 tahun berakhir... Itulah puncanya kepelikan berlaku dan kemalasan tahap dinasor melanda,,, 

Syukur Ya Allah,, detik itu kembali lagi walaupun yang pertama dulu masih terasa ..Terima kasih Ya Allah... kucubas jaga amanahmu ini sebaiknya...

Itu sahaja cerita kali ini... 

 Hannah> suka hati sangat dah sebab Hannah nak jadi kakak dah... hihi

14 Blogger Bersuara:

Chic Na berkata...

takpe kak.. faham. jaga diri & baby tau. ;)

izan mama mia berkata...

tahniah

Deqla Manjew berkata...

alaa... lmbt la akak bgtau dlm blog... naseb kami kat wassap dah tau awal2.. hahahaha... apepun tahniah skali lagi yer kak..;)

Cik Nur™ berkata...

jaga diri kak...
blog ni bila2 pun boleh..yg penting kesihatan akak n baby... :)

amirah berkata...

tahniah...alhamdulillah

Asyifa Mustaffa berkata...

tahniah...!
sma la dgn sy awal2 preggy dlu....segala bntuk gadget x pndang lnsung....blog pun jdi mangsa...hihi...

are_lin@yu berkata...

jaga baik2 ya kak ;-)

Rosmiza Ali berkata...

Ye ke? Alhamdulillah.. Mieza ni dah 2 tahun lebih menunggu, tapi still belum ada rezeki.. Doakan Mieza cepat2 dapat baby ye.. =)

Si Matatajam berkata...

Penangan pembawakkan budak ye Kak Dieyna..hi hi..

dya bunga berkata...

tahniah sis.. :D

dya bunga berkata...

tahniah sis.. :D

Siti_btp berkata...

Salam Dayana...

Tahniah ye!! rupanya pembawakan budak..
Jaga kesihatan tau..

N.Aima K berkata...

hi hi hi dah boleh buat jurnal ibuuuu!!!

Ain Dzaya berkata...

nak berblog ni takleh paksa diri, kang entri kelaut pulak..yang penting baby sihat..hehew

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT