Selasa, 12 Februari 2013

Pesta Bedak

http://instagr.am/p/Vnv4Abmm-G/
Nak marah ke nak suka?.. dahlah semua bnda dia angkut pi depan tv tu... Tokey balak pun leh bungkus kalau guna bedak mcm ni...

29 Blogger Bersuara:

Rosmiza Ali berkata...

Tu dia.. Uli mek uli.. Haha! Bertabah je la ibunya ye.. Ihiks! ^^,

Deqla manjew berkata...

hahaha...hannah bole join kami kat melaka hari tu... mesti gempak! :p

dya bunga berkata...

pembaziran tu..haha

Etuza Ezawarna berkata...

adui..giliran kamu dah sekarang ..time etuza dan wife dah berlalu, anak the lastly 8 tahun dah, tapi kekadang dia pandai mengangut semua mainan darbie dia..siap bertengekan darbi atas meja dekat sofa.Lepas tu etuza yang buka suri rumah terpaksa perlahan2 simpan kat bag almari dia. seharian mainan di atas meja .sebab mana ada masa mak dia susun asyik masak ja kat dapur..hehehe..sabar ja kan namanya sayang anak...

Tanpa Nama berkata...

Great pоѕt but I am not surе that I аgree.
But then, folks consider me ԁifficult at the best
of timеs! Cheеrѕ.

My blog post - toe rings diamond
Also see my page: sterling silver toe rings uk

eita berkata...

memang berpesta sungguh2 ni

Cik Nur berkata...

fuiyooooooo..!
betul2 pesta ni..!
hahahah

Chic Na berkata...

marah sambil suka kak.. hihihi.. sabar jelah hannah ni. :)

Mrs Velentine berkata...

teringat kat wani..dia pun suka main bedak mcm ni..

Nyue berkata...

hahahahh...abis satu botol bedak jwbnye..hehee

Rohani Hashim berkata...

hehehe, tak jadi nk marah je tgk kan. dia nk putih kan mat tu, dah bosan kaler2 ;)

iietamalek berkata...

My son suke tabur atas kail.jenh nk kemass..

Karukord jagau berkata...

hahahhaa....aksi terbaik tu.....kasi abis sama itu bedak ye ekekkeee

Ayuni berkata...

hikhik....

Solehah Shamsuddin berkata...

hahaha men bedak ye syg. dlu solehah pn ske men bedak masa kecik2

BaNu Syah berkata...

hehehe main bedak gitu

Cik Aini berkata...

hahahhaaha sabo je lah kan
xpelah nk cantik comeii pnya pasai..hehehe

lelamaisara berkata...

hahahha..sama aje la dengan alesya tu kak...hee

izan mama mia berkata...

jgn marah..senyum jer tak perlu kata apa-apa...

Masz Sidek berkata...

Salam kak Dayana... memang berpesta bedak betul2... heheh... sabar je lah kak...

9n0L4 berkata...

wawawawa. hehe. tunjuk perasaan nak dpt adek ke ni. :)

Arina Shamsul berkata...

hahahaah..jangan dimarah kak...kalau alesya pulak suka picit2 losyen...heheh

Si Matatajam berkata...

Tu diaaaa wangi sakan la anak dara tu ye kak Dieyna

Aine Ainun berkata...

heheee...
bedak ye..
Ingatkan tepung..=))

Cho Zila berkata...

seronoknye dia berpesta sorang2 kat situ.. tak ajak gengker...

N.Aima K berkata...

kih3x..lama x singgah kat belog kak Dieyna... main masak2 ka main salji tuh

kinara kinatara berkata...

waktu kecik dulu kina selalu main bedak mak kina..habis pecah2..huhu..

Cinta Misteri berkata...

baik2 dayana, licin tu kalau kena pada lantai. knk2 mmg mcm tu laaaa....

Nur Hafizah Hussain berkata...

ahaha... pernah gak dulu2 habis bedak.. main licin2.. ^_^

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT