Rabu, 31 Oktober 2012

HP Ink Advantage

Korang pernah tengok iklan ni kan TV kan?? Pasal ink Printer HP yang mampu mencetak sehingga 1500 helaian dengan hanya menggunakan satu katrij yang berharga RM37 sahaja... Cerita ini memang kisah benar bukan sekadar promosi kosong sahaja.. Rakan sekerja Dieyna dah menggunakannya.. ternyata memang jimat inknya.. satu rim kertas dah habis digunakan tetapi inknya masih belum habis- habis lagi...

Dieyna sendiri rasa macam nak dapatkannya satu tetapi sayangnya dah ada printer lain dah yang jimat ink juga... hehe kalau tak memang confirm dah beli satu.. Dieyna survey harganya di kedai IT, tidaklah mahal mana .. dalam RM269 je.. Standard price for 3 in 1 printer lahkan.

Kalau nak tahu lebih lanjut pasal printer ni  bolehlah korang klik SINI ye.. PRINTER HP. Kepada para pelajar yang mempunyai assignment berlambak- lambak nak print, baik guna printer ni.. Jimat pun jimat.. Kongsi ramai - ramai kemudian pakat2 guna.. Berbaloi sangat berbanding korang pi CC sebab nak print... betul tak???? 

Ada banyak model printer yang menggunakan INK yang menjimatkan ni.. Nak tahu model printer yang mana.. Korang bolehlah layari web NEW HP INK ADVANTAGE.. Berbelanja sekali tetapi untungnya berkali- kali.. hehe dapatkannya segera... Pasti puas hati.. Insya Allah

P/s : Alhamdulillah.. ada 4 BE yang sedang berlangsung di blog Dieyna sekarang, SUNSILK SLEEK, ASTRO ON THE GO (belum review lagi), HP IN ADVANTAGE dan SAMSUNG NOTE II.. Terima kasih ye en NUFF...

22 Blogger Bersuara:

Chic Na berkata...

selalu guna printer kat ofis jek. hihi.. tp mcm bagus kan printer ni.

izan mama mia berkata...

cadang nak beli juga, tapi nak buat apa beli sbb belum ada keperluan..hihi..tapi mmg berbaloi pada yg memerlukannya

Deqla manjew berkata...

wahh... info baru ni.. tp dpt la pulok tgk gmbrnya...huhu... kak, tablet tu mcm berbaloi je..murah.. deqla ada ternmpk masa jenjalan ngan hubby hari tu..bawah 300...takat ni ok x akak guna??

Mrs Velentine berkata...

wah tahniah kak..sya baru tgk iklan hp printer ni semalam

Deq's Qienz berkata...

wahhh terabekk..agak² berapa harganya ya??

Nyue berkata...

wow..serius sis...bagus printer ni..jimat...

kinara kinatara berkata...

wah..kebetulanny kak kina pom tengah survwy printer..huhu:)

untuk sem depan...tapi kene tunggu pt kuar dulu lah..:)

9n0L4 berkata...

teringin jugak nak pakai printer ni. ink murahhhh. huhu. kak, beri la be kat saye satu. :p

dya bunga berkata...

dya pakai umh..hihi.. dulu guna canon..tpi disebabkan rosak guna jenis ni.. mmg jimat.

Cik Nur berkata...

kat umah nur mmg pakai HP ni..
ink mmg ok la..jimat.. :)

Ain Dzaya berkata...

kiranya terbukti berkesan la nie..kene cuba nie..

CikNana berkata...

sy kalu bab bab ink nie kurang.he

LYAfrina berkata...

wah ..
tahniah akak.. banyak tu..lya dh lama x check nuff...

ieedaz @ mama_isha berkata...

Canggih2 hihii

Misz Mieza berkata...

Wah! Bestnya 4 BE tu.. =)

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

Alhamdulillah murah rezeki akak...meriah BE tu hehehe

Yana Libra berkata...

wah..murah betul rezeki akak~ :)

lelamaisara berkata...

wah memang ternyata ea kebenarnye...harus mencuba ni....

Si Matatajam berkata...

Tahniah Kak Dieyna..

Hairi berkata...

salam pada semua. tumpang lalu kepada TS . Saya Gigahertz ada jual printer HP 1515 Deksjet Ink Advantage . inknya cuma RM 28 sahaja.

Call 0163149620 - Gigahertz

Hairi berkata...

Assalamulaikum semua. tumpang lalu pada tuan blog. saya ada menjual Hp printer deksjet 1515 with ink advantage (print up to 400pages)

dan menariknya catridge hp ni cuma RM 28 sahaja!.

Berminat? nak tahu lebih lanjut?

hubungi Gigahertz - 0163149620

Hairi berkata...

Assamualaikum semua. Tumpang lalu pada tuan blog. Saya Gigahertz ingin
memperkenalkan printer hp deksjet 1515 dengan fungsi ink advantage

5 bintang untuk printer hp ni kerana

-boleh print 400 helai hitam putih-
-senang nak install-
-warranty 1 year -
-harga katrijnya cuma RM 28 sahaja-


berminat ? nak tahu lanjut?

hubungi gigahertz - 0163149620

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT