Isnin, 1 Oktober 2012

Alhamdulillah… Dah jumpa

 

Buat pertama kalinya, Dieyna dapat utusan daripada en NUFF.. Utusan tu diterima masa bulan puasa hari tu lagi.. cuma tak sempat nak buat entri pasalnya. Dalam kelam kelibut dengan urusan harian, Dieyna lupa letak surat @ cek pertama dari NUFF tu.. Bila dah teringat barula sibuk duk mencari. Huhu rugi sebelah tangan kalau cek tu betul- betul hilang… Huhu

Dieyna hantar pertanyaan kepada NUFFNANG.. Boleh tak cek tu dikeluarkan semula… Jawapannya.. Boleh tapi kena bayar dan bayaran tu akan dipotong dari amaun cek tu.. huhu sayang pula.. Dieyna tak bagi apa-apa jawapan pun.. Nak cari dulu cek tu..

Akhirnya, semalam jumpa cek tu atas rak… hehe suka hati.. Walaupun nilainya tak banyak, tapi yang penting, itulah hasil pertama Dieyna berblog.. Sentimental value tu ..

DSCN4085[2]

Sekarang ni ada satu lagi BE sedang berlangsung di blog Dieyna ni… SUNSILK SLEEK.. Kalau dah sunsilk mestilah pasal shampu kan… Nak tahu lebih lanjut, KLIK JE SUNSILK SLEEK..

21 Blogger Bersuara:

Mrs Velentine berkata...

wah rezeki tue kak

Deqla manjew berkata...

tahniah... untung la dah dpt cash out kan..deqla ni entah bile la...haha

Mrs Velentine berkata...

cubit2 sini..

are_lin@yu berkata...

wahh beznya ayu tak pernah dpt be lg.huhu

Cik Nur berkata...

seronoknya dapat cek dari nuffnang..!
nak beli ape dengan cek pertama ni..?

~Cik Sweety~ berkata...

wahh..tahniah kak.. brape tuh??? hehhe.. blog akak bebaju baru laa... terang n cerah sikit.. like byk kali!!

Chic Na berkata...

seronoknya. boleh open table ni. hihi..
kak, background baru ke? knp cik na br perasan ek. :)

Nazayiena berkata...

Syukur alhamdulillah dah jumpa,boleh lps nie tunaikan cepat2 sblm hilang lg.

LYAfrina berkata...

wah..mujur jumpa balik.. mmg blh claim balik.. sbb cek lya y koyak aritu pon dpt balik.. tp xde lak dia potong amount kat cek tu..tp xtau la ot2 lya x perasan.. or maybe dia potong amount y sedang running kat acc nuff kot.

Si Matatajam berkata...

Alhamdulillah nasib baik jumpa...

Si Matatajam berkata...

M cubit2 kat sini ye..

Deru Ombak berkata...

As Salam Dieyna..

Rezki bulan puasa.. :)

Ain Dzaya berkata...

baik pulak nuff..salunya kalau kes camnie mesti tak dilayan dah..
tu la rezeki!
ain dah masukan sis dlm bloglist gsf..
dah lma follow..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

nasib dh jumpa cek tu kan...sikit pun xper kak nilainya dh nama takat tu jer rezeki kita :)

izan mama mia berkata...

bestnyer...

etuza berkata...

tumpang happy dapat cek tu..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

singgah malam :)

dya bunga berkata...

bestnya dpt cek..murah rezeki

N.Aima K berkata...

tahniah :)

Cinta Misteri berkata...

Alhamdulillah, syukran2..

9n0L4 berkata...

alhamdulillah. nasib baik jumpe. bestnyeee dpt cek. nak jugak kak. hee.

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT