Selasa, 7 Ogos 2012

Segmen Kenangan : Entri Peserta #32

ENTRI PESERTA SEGMEN #32 - AIN STORY


Mase ain 6 tahun tu, ain nak try puase penuh, so ain bagitau lah ibu ain soh kejutkan ain bile sahur. Ain pon dengan malasnye..bangunn je la..haha.

Pada hari ape, ain tak ingat, tapi pernah sekali tu...

Waktu tu ain giler lah dahaga. Sampai pergi ke dapur, tapi tak buat pape, hanya melihat air suam di hadapan mata, takut nak minum dulu sebab mase tu ibu lalu pergi belakang tak tau lah buat ape..tak penting lah kan.

Lebih kurang lame lah jugak ibu ain kat belakang, ain pon tengok dulu, line clear ke tak, pastu teros ambik botol dan minum..haaa..lega..(dalam hati)

Dah habis minum tu, ain ingat nag bagitau ibu sebab ain ni jenis tak suke simpan rahsia yang tak elok. And then..ain cakap kat ibu ain..

4 Blogger Bersuara:

~Sweet Honesty~ berkata...

nnt tengahari terjah..

Nyue berkata...

Hurmm..teringin nk join tp xde kesempatan nk menaip...huhuhu...

gudluck k ain :)

etuza berkata...

best juga baca2 kenangan ramadhan ni ya

9n0L4 berkata...

bagus budak ain ni. terliur air masak depan mate. hee.

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT