Sabtu, 28 April 2012

Pelan Istimewa Digi

Nampaknya syarikat telekomunikasi saling bersaing merebut hati pelanggan talian komunikasi sekarang. Tengoklah pelan terbaru DIGI ni... sangat2 menarik .. macam jimat pun ada.. sama ada untuk prepaid mahupun postpaid.. Tak percaya ker?? Sila KLIK SINI.. Pakej ini sangat2 sesuai untuk pengguna tablet... Siapa yang pakai tablet tu? Sebaiknya korang jenguk sekejap tawaran MR. YELLOW ni.. mana tahu berbaloi- baloi kan????

DIGI Store Online pula menawarkan pembelian tablet secara ansuran dengan kadar serendah RM83 sebulan.. Tawaran menarik ini untuk tablet2 ini..

Cuma perlu tekan BUY NOW, dan ikuti beberapa prosedur.. Samsung Galaxy Tab ini bakal menjadi milik anda... ( telan air liur berkali- kali) :)))

Jika korang sedang mencari- cari pelan internet yang sesuai untuk telefon pintar korang.. Hehe jangan risau yer.. DIGI bersedia membantu anda .. Caranya mudah sahaja, Korang KLIK SINI.. DIGI akan menunjukkan pelan terbaik untuk anda.. 

Nampak tak tu.. Pilih je telefon korang jenis mana.. lepas tu diorang akan beri panduan kepada anda tentang pelan diorang yang terbaik.. Best kan???? Contohnya kalau korang pilih Ipads.. Cuma tekan IPADS... Kemudian akan keluar message box ini..


Apa2 pun pilihan di tangan korang ye??? Jika rasa best.. apa salahnya mencuba.. cuma RM1 per day dari 7 am - 7 pm.. fikir- fikirkanlah...


Kalau nak tahu lebih lanjut.. Layarilah laman web ini, anda akan terasa bahang kehangatannya..

Edisi : Promosi Iklan DIGI... Dieyna pun join gak DIGI AWARD... tapi tak reti nak promote lelebih.. hehe


10 Blogger Bersuara:

~Sweet Honesty~ berkata...

wahhh..tgh promote cikgu neyh..hihi.. kalo cikgu join digi award..komfem la hari2 kmi duk undi..hihi

Siti_btp berkata...

Hannah O.Klah Dieyna tak perlu risau..
Belum pun 2 tahun, perkembangan dia memberangsangkan!Dia blh bercakap dah...

Setiap anak berlainan karektor!! yg penting mata dia pandang kita setiap kali kita bercakap dgnnya..

Cik Nur berkata...

join je.boleh kami2 mngundi..hhihihi

etuza berkata...

saya guna digi. kekadang dapat bonus jg. terima kasih info ni ya..(alhamdulillah isnin cuti kami, so nk pos kan hadiah tu ya..insyaallah, semoga Allah mudahkan urusan saya dan niat ikhlas ni.) salam ukuhuwa ya cikgu.

Arina Shamsul berkata...

hihi..kak..boleh lulus dah jadi promoter digi kak..hahaha

Dieyna berkata...

Sweety.. dah rugi beberapa hari nak suruh undi.. huhu biorlah takde rezeki hehe

Dieyna berkata...

Thanks kak.. risaukan keaktifan nya. mata memang memandang kita laa... biasalah kan kak.. ibu yang over risau

Dieyna berkata...

Cik nur.. dah join tapi segan nak suh org undi.. rasa tak layak lagi nak jadi nuffnang blogger of the year...

Arina.. dah boleh wat parttime dah jadi promoter digi

Dieyna berkata...

terima kasih cikgu etuza... salam ukhuwah kembali

9n0L4 berkata...

bile laaaa nak dpt tab ke ipad ke. huhu.

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT