Jumaat, 13 April 2012

Kenapa Yer??

Dah lama musykil dengan hal ni.. pelik pun ada,, tapi misteri tu takkan terungkai kalau tak manis mulut bertanya.. Bak kata pepatah " Malu bertanya Sesat Jalan" ni bukan kategori sesat jalan tapi sesat blogging... haha

Straight to the point.. Kenapa yer, ada komen korang masuk spam box.. Sedangkan dekat bahagian komen korang tu takdepun letak sebarang link yang memungkinkan ianya jadi spam.. Kadang komen Sweet Honesty, Cikgu Etuza, Adik Zulhairi dan beberapa nama lagi masuk dalam spambox. Sekarang ni Dieyna dah terpaksa cek SPAM juga, sebab mmg akan ada komen bernas terselit di situ....



Siapa2 tolong jawab... Tanda soal besar dah terpacak atas kepala ni....

p/s : Korang minat join Contest tak??? Ada satu blog baru dibuka, tak tahu siapa yang begitu baik hati membina blog tersebut khas untuk menghebahkan contest dan ga terkini yang sedang berlangsung,, JOIN SINI CONTEST|GIVEAWAY|FREEBIES

14 Blogger Bersuara:

Arina Shamsul berkata...

kak,sama la..tempat saya pun kadang2 ada 2 3 komen masuk spam..saya pun tak tahu kenapa ???


takpe kita tunggu jawapan yang tahu..hihihi

psssstttt kak,header kakak cam tak center kan?hihihi.

akak dah pernah buat centerkan header ke ?ngeeee..

centerkan kak baru cun..hihi

izan mama mia berkata...

entahlah..sbb Izan pun sll terima komen kat spam....ehe.nk g tgk blog baru jap..:)

LYAfrina berkata...

a ah... lya pon slalu mcm tu..ada komen2 msuk ke spam box.. tp lya publish j komen tu ..

xpasti sbb pe..tp mybe, link tu b'spam... huhu..xtau la..lya pon xtau nk kata..kan main2 agak2 tsilap plok kan

lelamaisara berkata...

erm...tak tahu lak plak kenape eh...Tunggu pada yg pakar bagitahu kot..hee

Header comel la kak...:)

~Sweet Honesty~ berkata...

erkk??yeke?? sweety tak penah alami masalah ne sbb bahagian komen tu dah setting trus publish..xdenye nk tggu aproval segala.. jgn2 btl kata LYA tu..link kitorang tu berspam..cane nk setel pula kalo btl?? huhh..kompius kompius..

Cik Aini Lavender's berkata...

a'ah btul2..
ai pun ada jgk yg masuk spam 2 3 komen tp x tahu la plak nape..

Cik Nur berkata...

samalah dgn nur kak..selalu jugak masuk spam...tu yg pelik...

Chic Na berkata...

sy pn xtau, xpenah jd plak. sape terer cpt tlg kwn2 kita ni. :)

Muhammad Zulhafiz Abdul Tahir berkata...

hrm.... saya x pernah jadi... sbb saya publish semua comment.... kalau ada unsur spam baru saya filter....

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ berkata...

is follow sini ye...salam ukhwah (^___^)

SumeSakan berkata...

Alamak x pernah check pun...laju2 nak check nih...

Dieyna berkata...

Baik cek, jangan berguni komen kat situ hehe

Deru Ombak berkata...

Salam Dieyna...

Kakya rasa blog kakya tu ok kot.. Sbb takde letak apa2 widget.. Dan selalu log off bila tak berblog.. Wallahualam.

9n0L4 berkata...

blogspot ni terlalu protective. klu komen spam dr org yg jaa kenal, jaa approve je. ;)

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT