Sabtu, 21 April 2012

Iklan : ZNH Kad Kahwin



Kepada semua pengunjung blog ini, korang perasan tak banner kat atas sana nun.. Ala, bawah banner Denaihati.com tu.. Hehehe banner tersebut datangnya daripada ZNH Kad Kahwin. Siapa yang berminat boleh lah klik banner tu dan banner itu akan membawa anda terus ke Facebook ZNH- Kad Kahwin...


ZNH-KAD KAHWIN menawarkan pelbagai perkhidmatan yang berkaitan dengan rekaan kad kahwin. 

Syarikat ZNH-Kad Kahwin di daftarkan secara sah di bawah SSM yang bernombor TR0041448-W. Jadi, korang jangan risau kerana syarikat ini bukannya syarikat alibaba... 

Gambar- gambar di bawah ini adalah antara design yang dihasilkan oleh syarikat ZNH- Kad Kahwin..





Ada banyak lagi design yang menarik untuk korang tengok..
Silalah berkunjung ke FB Znh- Kad Kahwin.

6 Blogger Bersuara:

~Sweet Honesty~ berkata...

belum mau nikah lagi..(^_^)

etuza berkata...

berkunjunglah di sana jika nak buat kad kahwin

etuza berkata...

Asalam nanti bagi alamat penuh ya, di ruang komen saya. Lepas sali saya padan tak terbitkan.Tq, nak buat persediaan kirim hadiah.

9n0L4 berkata...

wuwuwuwu. taknak kawen lagi dahhhhhh. hee. ;)

deq's qienz berkata...

nk kasi sapa ekk..erm smua dah kawen nihhh kena tgu cik qhayra nanti la..hehee

Nur Syamimi berkata...

No Plz

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT