Isnin, 26 Mac 2012

Blogger tegarkah kita??

Blogger tegarkah kita?? Soalan ini sering bermain- main di minda Dieyna sekarang. Korang boleh jawab soalan- soalan ini ye. Tak banyak lima soalan je. Dan kalau banyak Ya, bermakna anda memang blogger tegar. Sila jawab dengan jujur- sejujurnya ye rakan2 ku sekalian.

S.1
Bangun je tidur, korang terus tekan button on kat PC/lappy, connecting internet, buka blog.

S.2
Tengah duk jalan- jalan tapi otak duk fikir nak tulis entri apa dalam blog.

S.3
Sikit2 refresh dashboard sebab nak tengok berapa juta komen yang masuk.

S.4
Sepanjang masa lappy on je, sebab senang nak tengok blog.

S.5
Sebelum tidur, on blog dulu, Bukan apa, korang nak cek kot ada komen melekat kat entri.

S.6
Bagi korang, blog ni mengurangkan ketensenan sebab blog jadi medan luahan perasaan.

p/s : Sila komen yer... hehe

15 Blogger Bersuara:

dyabunga berkata...

yang lain ye..cuma yg num 1 je tak..haha

Cik Aini Lavender's berkata...

nmpknya ai bkn bloger tegar lah..huhu
kdg2 2 3 ari br buka sbb kekangan masa.
haishh bila lah ye nk jd bloger tegar nih.kena benti kj kot rsnya =p

Aine Ainun berkata...

Dieyna jawapan saya boleh dkatakn sama semuanya:

50/50..tidaklah terlalu serius.

Ada masa on, ada masa off, yg pasti sy lebih suka luangkn ms dgn blog brbanding FB..

Deru Ombak berkata...

Salam Ana ..

Kakya kena tunggu setahun lagi baru tahu diri Dan blog dalam kategori mana..
Tapi rasa nya dah mula lemau2 berblog.

Miss BaNu berkata...

jawapan ya untuk semua soalan diatas..haha blog nih dh jadi teman akrab dan sejati..x leh nk berenggang lama kit hehe...

@ deqla manjew berkata...

hahaha...ada jugak ciri2 yg ada pd deqla tu...tp ada jugak yg xde...owh, deqla blogger tergar rupanya.. :)

Alana Qistina berkata...

S1 - S5 : semua dok ye... S6 je betul...
nk tambah se la, tgh2 duk kursus, duk fikir nk tulis ape dlm blog...mmg tegar betul la ni...

Chic Na berkata...

tak la kot. sbb S1-S4=tidak, S5&S6=Ya. kalau online pun lebih byk masa kt FB. huhu..

Mia Liana berkata...

hmmmm... tak tahula... heheheh.. janji updateeeee

~Sweet Honesty~ berkata...

ermmm..sya bkn blog tegar..tpi hari2 dok pikir jugak, nak tulis apa dlm blog hari neyh..skrg pun tgh dok pikir lagi..

Cik Nur berkata...

bagi nur, mungkin nur blogger tegar kot..
cuma nombor satu je bukan..
hihihi

mzhany berkata...

semua jawapan nya tak ehhehe. siang hari busy kerja, mmg tak sempat la. entri pun buat autopublish jer, karang siap2 mlm, buat schedule utk keluar kt blog esoknya.

etuza berkata...

Blog bukan keperluan mendesak..cuma ruang maya yg penuh info, kebijaksanaan kitalah yg mampu menangani hobi kita ini. Prinsip saya..buat dahulu apa yng patut, solat dulu, makan dulu..buat secara sederhana saja ya..apapun Mac ni etuza agak banyak buat entry berbanding bulan lalu ada yg langsung x ada entry tahun 2011 tu yg kosong..
Tapi entry terbaik ni saya kira ada unsur hikmah..

Kunang-Kunang berkata...

No. 2 tu ada.


Tapi berblog bila ada masa saja. tu yang jarang update N3

Azhafizah[フィザ] berkata...

berblogging untuk suka suka je.>.<

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT