Selasa, 28 Februari 2012

Apa Kelemahan Blog Ini??? Kritik Skit...

Tak tahu nak update apa
Tapi perasaan melonjak- lonjak nak update entri baru
Akhirnya,
Tajuk ini yang dipilih...

APA KELEMAHAN BLOG INI?? KRITIK SKIT

p/s : Kepada yang sangat prihatin dan sering berkunjung ke sini... komenlah skit.. Boleh perbaiki mana- mana bahagian yang rongak dan kosong tu.. hehe

Silent readers : Thanks for coming here.... hehe

15 Blogger Bersuara:

Mr. J berkata...

Saya kritik jgn marah. Kelemahan ada dari segi pengunaan Center Justify ayat2 dalam post. Kalau disusun nampak lebih menarik..

Kalau semua ayat diset berada tengah2 ia nampak macam Myspace . :)

Mr J
www.pengeRindu.com

Dieyna berkata...

Terima kasih.. Insya Allah, saya akan cuba ubah.. Saya fikir bila guna Center, lebih senang nak dibaca hehe..

noted

LYAfrina berkata...

bg lya..
kalo nk entri kt nmpak lbh kemas gnakan aligment justify..

aligment center lak..bg lya la... lbh sesuai utk buat ayat2 di bawah pic..

dan,,banner2 kat tepi tu ekceli blh myebabkan blog lmbat loading n berat.. dulu2 masa awl permulaan lya join contest pon..penuh banner kat blog..pastu last2 lya buat blog khas utk join ga n conytest.. jd blog kt akn nmpak lbh kemas n sng loading.

ada masa.. cuba la susun layout biar cantik n kemas..

sekian komen ikhlas drp lya.. ekceli lya xtau apa2 gak.. lya just komen ats pgalaman lya mula bblog dulu.. serius..teruk sgt2 blog lya.. kiranya blog dieyna ni dh ok sgt2 drp lya dlu2.

Dieyna berkata...

Thanks lya... Dieyna dah remove banner contest .. dan akan cuba susun atur skit2... Thanks ye.. komen membina tu

noted

Deru Ombak berkata...

Salam Cikgu ..

Kakya org lama yg sempoi2... Pada kakya blog Cikgu ni dah cukup comey.. Bukan bodek!
Ikhlas Dari hati...

Dieyna berkata...

thanks kak ya,,,,setiap komen akan diambilkira.. hehe

Aine Ainun berkata...

Masalahnya, skrin tab sy ni tak puas tgk, so x ble nk nampak dimanakah kurangnya.

Pada saya sejujurnya ok, yang penting nak masuk x berat...;)

but, profile owner xde la, betul x?
Ke sy x nampak?

Aine Ainun berkata...

Dieyna, thanks masukan sy dlam bloglist;)

sy akan masukn dieyna juga, tp...skrg sy guna tab, leceh sgt nk edit..so, nanti lambat siket ok;)

HasrulHassan [HH] berkata...

As-Salam.
Cuba cari template yang lain sbb apa yang ada ni nampak macam tergantung2 la ... bukan apa .... nampak agak kurang kemas. Ada banyak pilihan untuk dapatkan template, cuba cari panduan berkaitan di blog www.hasrulhassan.com ....

Guna kata kunci Panduan Menulis Blog.

Terima kasih,

kakyong berkata...

salam dieyna,

utk contest tu boleh jengah n3 ni ya
http://ibualiya.blogspot.com/2011/12/contest-giveaway-ibu-sihat-anak-riang.html
due pada 17 mar 2012


komen tentang blog ni.... kalo kakyong yg komen, banyak.. nanti takut u yg kecik hati... ;)

1. utk bloglist, x perlu tunjuk byk, 5 is enough

2. banner2 utk GA.. boleh letak semuanya di page statitik.. check link kakyong yg ni http://www.kakyong.com/p/banner-ga-contest.html

3. header cantik, tp tak matching/blend-well dgn bacground blog..

jika nak customise blog.. meh la jenguk sini
http://ibualiya.blogspot.com/p/customize-blog.html

Dieyna berkata...

Memang takde aine.. baru je remove hehe

Dieyna berkata...

dah lama dah masukkan aine dalam my bloglist.. senang nak tau entri terbaru

Dieyna berkata...

Wsalam.. terima kasih sudi singgah..
Sebelum ni pakai template lain, lepas itu ubah selera.. Saya tak pasti template yang macam mana lebih friendly user.. Saya akan cuba perbaiki nanti...

Dieyna berkata...

Kenapa perlu saya kecik hati sedangkan saya sendiri yang buka peluang untuk dikritik.. hehe dunt worry ye kak yong..

1. dah ubah kepada 5 dah.. sebenarnya baru ubah template n tak sempat lagi nak edit mana2 widget..

2. dah remove banner GA n contest hehe

3. Memang sengaja pilih header yang kontra daripada background.. kononnya, nak bagi header lebih menonjol ... (amatur stail) h

Thanks for sharing..

Insya Allah Dieyna join GA akak... nanti bg link yer

kakyong berkata...

jemput join GA ni yer..

http://ibualiya.blogspot.com/2011/12/contest-giveaway-ibu-sihat-anak-riang.html

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT