Ahad, 15 Januari 2012

SAYA SUKA BLOGWALKING BERSAMA AKU BUDAK KAMPUNG

Jom join segmen ini pulak..
anjuran

13JAN-25JAN 2012

Syarat-syarat penyertaan
1-Follow blog dia.
dah follow dah 
 ini iconnya yang bernombor 446.

2-Buat Entry bertajuk SAYA SUKA BLOGWALKING BERSAMA AKU BUDAK KAMPUNG dan Copy Banner kat atas ni and paste kat entry korang.
dah buat dah

3-Bagitau daripada mana korang dapat tau segmen ni.
En Shahrul Razif yang bagitau kat Open Chatting di blog saya.

4-Tag sorang kawan.
nak tag cik mun laa

5-Lengkapkan ayat ni....
Saya suka blogwalking kerana 
saya ingin berkongsi entri terbaru saya di samping menambah kenalan di alam maya cyber ini. Selain itu, dengan berblogwalking juga membantu kita memperoleh informasi terkini yang pastinya informasi tersebut tiada dalam surat khabar harian.


6-Link kan penyertaan anda di sini. Beserta alamat korang.

bagi link oke.. tapi alamat kemudianlah, dah konfirm berjaya baru bagi alamat ye.

TARIKH TUTUP SEGMEN NI ADALAH

 25JAN2012

3 Terbaik akan mendapat hadiah yang akan dipos kepada anda.
7 Hadiah saguhati.
Pemenang akan diberitahu.


4 Blogger Bersuara:

LoveMimu berkata...

thanks sebab tag kat mun . :)

Dieyna berkata...

@LoveMimu
sama- sama mun

AkuBudakKampung.com berkata...

terlebih dahulu..
nak ucapkan ribuan terima kasih sbb join.
huhuhu
slogan yg agak menarik dan munasabah.
Gud Luck.

Dieyna berkata...

@AkuBudakKampung.com
terima kasih jenguk... harap ada peluang yer.

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT