Sabtu, 31 Disember 2011

Pencarian Blogger Aktif oleh Mialiana.com

Salam 1 Malaysia,


Hari ini Dieyna nak join program ini.. Pencarian Blogger Aktif Oleh Mialiana.com.. Tarikh tutup penyertaan pada 31 Disember 2011 pukul 11.59 mlm.. Kalau anda berminat nak join aka meninggikan trafik kunjungan ke blog korang, jom sertai bersama- sama. Kita tengok syaratnnya k :

Syarat-syaratnya :


  1. Terbuka kepada semua blogger.
  2. Buat entri bertajuk Pencarian Blogger Aktif Oleh Mialiana.com (dah buat dah)
  3. Sila copy coding segmen ini dan masukkan ke dalam entri tersebut (Klik pada coding di bawah dan tekan Ctrl + C untuk copy). (dah copy coding tu n jadi macam ni -->
    Pencarian Blogger Aktif
    Pencarian Blogger Aktif oleh Mialiana.com
    25/12/2011 hingga 31/12/2011

  4. War-warkan tentang penyertaan anda kepada pengunjung-pengunjung blog anda. (since dah ada kat entri, mesti my readers baca kan.. so, dah ikut syarat dah )
  5. Blog anda wajib ada shoutbox a.k.a kotak menjerit supaya senang nak tinggalkan jejak. (confirm ada)
  6. Anda mestilah seorang yang selalu update blog dan yang rajin blogwalking. (Insya Allah)
  7. Setelah siap, letakkan URL entri tadi ke dalam ruangan komen entri ini. (oke)
Harap2 entri ni dah memenuhi syarat MiaLiana ye.. Apa2 pun selamat berkenalan dan rajin2lah blogwalking di blog yang tak seberapa femes ni.. :))


1 Blogger Bersuara:

Mia Liana berkata...

Terima kasih kerana sertai segmen Mia ini dan menjadi peserta ke-105 yang join... :)

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT