Ahad, 6 Januari 2013

Kerja awal tahun...


Sebut je pegang kelas.. inilah kerja awal pengkeranian yang perlu dibuat... isi semua data murid... selengkapnya... Guru kelas Tahun 1 kerjanya rumit sedikit.. semua data baru dimasukkan... cuma kerja kurang sedikit sebab sebilangan murid.. guru pra nya dulu dah isi detail.. tinggal kemaskini apa yang patut je...

Malam ni.. cuba siapkan semuanya.. haha itupun kalu laratlah...banyak lagi kerja lain nak buat ni ... RPH esok belum buat lagi... lembaran transisi esok pun tak tengok lagi... nama murid pun belum print lgi... nak print besar besar.. senang budak tgk namanya dan tulis sendiri.. masih ada lagi budak yang xpandai eja nama sendiri... baju kerja sok pun lum gosok lagi... huwahuwa kul berapa leh tido ni? Huhu

Ps : buat kerja sambil tengok ajl.... telinga dengar mata tgk lappy..ngadap blog jap.. rehatkan minda.. hehe
Published with Blogger-droid v2.0.9

24 Blogger Bersuara:

Chic Na berkata...

banyaknya kerja akak. jgn tak tido sudah k. ;)

Cik Nur berkata...

hamboii...sibuk kemain eh awal tahun ni..

sesekali rileks kat blog hilang tekanann sikitkan.. :)

apapun, pelan2 buat kak..insyaALLAH..siap nanti tu.. :)

Etuza Ezawarna berkata...

masih on9 ni ..tahniah rajin itu tangga kejayaan

Misz Mieza berkata...

Banyaknya kerja seorang pendidik ni.. Takpe, besar ganjarannya orang yang mendidik dan memberi ilmu ni.. =)

Si Matatajam berkata...

Chaiyokkkkk akak..hi hi

Cik Aini berkata...

hahahaha kang ajl ke mana kj ke mana kak..ai kalo buat kj 2 in 1 jap je..satg kang....hahahaha hampeh

Deqla manjew berkata...

bizi bonar tu kak.. deqla kat sini pun bizi gak.. huhuhu.. bersama la kite berkojo sekueknyo.. :p

are_lin@yu berkata...

byk jgk kja cikgu ni eh..hihi..smapai umh kena ot jgk..

Nisah Idham berkata...

hehe sibuk ye.. Nisah pun melayan AJL mlm tadi.. tak fikir nak iron baju, sebab pakai baju yang dh siap iron je minggu lepas punye :)

deno berkata...

awal tahun memang banyak kerja kan...

Deq's Qienz berkata...

alahaii sian ckgu sorg nih..sabo yer..

kinara kinatara berkata...

huhu..sempat lagi kak ber ajl..huhu...good luck kak..:)

Nyue berkata...

hehehe...biasa la sek dh bermula kan kak..hehehehe...

selamat kembali mgajar cikgu..

BaNu Syah berkata...

kerja seorang guru mmg mencabar..

Yana Libra berkata...

bz betul awal tahun nu ye kak~ :)

lelamaisara berkata...

banyak kerja cikgu ni kan..sampai bawak balik ke rumah...

LYAfrina berkata...

hehe.. blog ni adakalanye leh jd kan tmpat utk release tension kan

ros_reeza berkata...

Ros pun tengah bz kat opis.. huhu.. marilah kita bekerja sebaik-baiknya :)

Dayana Bahar berkata...

Yer... tmpt luah tension...

9n0L4 berkata...

sambil sambil tunggu loading bw, sempat la buat minit mesyuarat. huhu.

Cinta Misteri berkata...

Thanks utk komen buku teks tu. Tp ni dahnk masuk minggu ke3 buku teks yg rosak belum ditukar lg. Buat masa ni CiM photostat dr ank kawan yg sebaya utk awalan muka surat yg tak ada tu. Cuba fikir mcmmana nk buat homework klau teks book start dr page 27

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

banyak kerja cikgu yer

Etuza Ezawarna berkata...

memang banyak kerja guru masa sekarang...
Belum lagi duduk berjam2 mesyuarat.

wan nurul hezrina abd halim berkata...

kak nurulpun bz gila awal2 tahun nie

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT