Selasa, 31 Julai 2012

Segmen Kenangan : Entri Peserta #20

ENTRI PESERTA SEGMEN #20 - NADIA ELENA


SEGMEN : KENANGAN RAMADHANKU

Kisah ni berlaku dua tahun lepas. masa tu aku kerja kat Shah Alam. berbekalkan perasaan yang berkobar-kobar seperti kebanyakan hari lain, aku dengan gagahya berlari laju-laju pergi ke tempat kerja. buehehehe! macam gampang. celah mana kau nak berlari? OK tak. tak. aku naik kereta dengan kawan macam biasa. sampai je kat office, terus mulakan kerja tanpa berlengah.


wellwellwell.. aku kan pekerja cemerlang.
haruslah rajin. sebab tu bos sayang.. :P

Tapi serajin-rajin aku, ada jugak malasnya. bukan malas apa. cuma cari ruang untuk have fun sekejap sebelum bos masuk office. tengah duk khusyuk buat graf guna microsoft excel (ceh perlu ke nak mention?), tetiba 


6 Blogger Bersuara:

~Sweet Honesty~ berkata...

dah baca ne n komen skali..

lelamaisara berkata...

eee...kenapa aku belum join lagi segmen ni eh....

Nyue berkata...

ohhh....suspen je baca...ehehhe

wan nurul hezrina berkata...

dah baca kisahnie=)

Nadia Elena berkata...

haha..alamak baru perasan dah publish entry ni..

9n0L4 berkata...

kenangan kenangan, bile la nk join segmen ni. hee.

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT