Ahad, 29 April 2012

BERSIH @ B.E.R.S.I.H

Keyword ni tengah famous sekarang ni.. rata-rata blog bercerita pasal kejadian perarakan BERSIH yang baru berlaku semalam.. Yang kita faham mungkin tak sama dengan orang lain faham. Tak leh berbicara lelebih hal ni, nanti kena bang bang boom.. naya blog picisan ni hehe

Apa yang Dieyna tahu sekarang, Dieyna nak bersihkan keadaan rumah.. Hari Jumaat  ada tetamu yang datang bertandang.. Ada askar- askar kecil + dengan askar kecil rumah ni, makanya rumah dah macam padang permainan.. Rumah harus dikemas.. huhu berbulu mata tengok..Cadangnya nak mengemas hari Sabtu, tapi emergency balik Kemaman sebab ada kematian ibu saudara belah ayah... AL- FATIHAH

Sekadar perkongsian....


p/s : Insya Allah, keputusan GA akan diumumkan esok... so, tolong beri perhatian ye... kena alert ye wahai pesertaku...

Volkswagen mengeluarkan produk terbaru .. tengok lah mana tau kot ada yang berkenan di hati... KLIK SINI ye.. Ni Dieyna tunjuk kereta cun keluaran Volkswagen POLO SEDAN.....
huhu lawo gak kan,. nak tengok keistimewaannya klik link kat atas tu ye.

9 Blogger Bersuara:

NOOR FATIN berkata...

kena selalu ingatkan diri sendiri kan.. takot terleka ;)

Dieyna berkata...

betul tu fatin.. jangan lupa diri dalam bercerita hehe

Cik Nur berkata...

Nur pun sibuk bersihkan rumah hari ni....sah2 bersihnyer...hihih

etuza berkata...

Bersih..tengok utube, ngeri ada juga cedera tu. Banyak kerosakan berlaku.
Alhamdulillah dapat ilmu, lima perkara kena beri perhatian untuk kita semua ya.

Yumida berkata...

jom..sm2 bersihkn umah....

bgs perkara 5 tu...perkongsian yg baik

Dieyna berkata...

jom pakat bersihkan rumah belaka.. hehe

Dieyna berkata...

betullah cikgu, bersih dah jadi tak berapa bersih.. huhu

Dieyna berkata...

jom Yumida... nanti bagi address kat akak ye

9n0L4 berkata...

al fatihah buat arwah. takziah.

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT