Selasa, 21 Februari 2012

❥ Tolong! Tolong! Tolong! ❥

Dieyna nak minta tolong korang skit..
Kenapa ye ruangan komen Dieyna tak keluar gambar,,
Light Image dah klik YES dah
Tapi tetap macam ni

Tengok anak panah merah tu...
Dieyna nak minta tolong sangat korang ni...
Tolong ye bagitahu macam mana nak bagi keluar gambar kat situ
Macam tak best je tengok ruangan komen tu..
Nampak lembaga hitam je...
:((((


2 Blogger Bersuara:

Aine Ainun berkata...

Huhu, dieyna, sy x tau nk tlg, apatah lagi sy pakai hp ni,

myb sebab template kot yg x kuar gambar??

Wardah Ilmu berkata...

Tak taulah Aine.. Takde plak orang lai tolong komen kat sini...

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT